MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το σημείο από το οποίο ξεκίνησε η πυρκαγιά στο Πέρα Πεδί. Εξετάσεις και ανακρίσεις (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Το σημείο από το οποίο ξεκίνησε η φωτιά στο Πέρα Πεδί – Αποκλείστηκε η σκηνή και γίνονται έρευνες – Δύο πρόσωπα που εκτελούσαν εργασίες για ανάκριση – Δείτε εικόνες

Με το που προστατεύθηκαν οι κατοικίες και έσβησε η φωτιά, περίπου 2,5 ώρες μετά, στο σημείο απ’ όπου ξεκίνησε έσπευσαν μέλη της Αστυνομία για εξετάσεις. Η περιοχή αποκλείστηκε, ενώ δύο πρόσωπα που εκτελούσαν εργασίες σε εξοχική κατοικία της περιοχής, οδηγήθηκαν στην Αστυνομία για ανάκριση.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 47χρονο Ελληνοκύπριο και 54χρονο αλλοδαπό.

«Από εδώ μάλλον έχει ξεκινήσει η φωτιά και η σκηνή έχει αποκλειστεί. Βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια των εξετάσεων μας. Κάποια άτομα που βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σπίτι έχουν μεταφερθεί στον αστυνομικό σταθμό Πλατρών για ανάκριση. Στο παρόν στάδιο τίποτε δε μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας. Εδώ στην περιοχή υπάρχει αρκετή έκταση που έχει κατακαεί» είπε ο Σταθμάρχης Τροόδους Ηρόδοτος Παναγίδης.

«Φαίνεται να ήταν δύο τα άτομα που έκαναν εργασίες αλλά εξετάζεται το ενδεχόμενο να ήταν και πάνω από δύο» είπε ο κύριος Παναγίδης.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις, τόσο υπό το φόβου η φωτιά να επεκταθεί και να μην μπορεί να ελεγχθεί στο Δάσος Τροόδους καθώς και επειδή σε απόσταση 150 με 300 μέτρων υπάρχουν εξοχικές κατοικίες.

Άμεσα, τέθηκε σε εφαρμογή το Σχέδιο Ίκαρος 2.

«Έχουν εκκενωθεί για προληπτικούς λόγους γύρω στα 5 σπίτια. Κάποια δεν είχαν κατοίκους, κάποια που είχαν τα εκκενώσαμε και τους έχουμε μεταφέρει σε ασφαλή περιοχή» είπε ο κύριος Παναγίδης.

Επί τόπου βρέθηκε και ο Υπουργός Γεωργίας Κώστας Καδής, ο οποίος εμφανώς εκνευρισμένος μίλησε για ανθρώπινη δραστηριότητα στην περιοχή.

«Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει» είπε ο Κώστας Καδής μιλώντας στην μεσημβρινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network