MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το pocket money των παιδιών σου βρίσκεται πλέον στο κινητό τους με την εφαρμογή «sKash GO»! Η καλύτερη λύση για τους γονείς

Advertisement

Sponsored by exness

sKash GO – H ψηφιακή εφαρμογή πορτοφολιού με κάρτα για το παιδί σας – Εύκολες και γρήγορες συναλλαγές με εξαιρετικές ανταμοιβές – Μεταφορές χρημάτων στο πορτοφόλι του παιδιού σου από όπου και αν βρίσκεσαι – Ανέπαφες πληρωμές σε οποιοδήποτε κατάστημα – Όσα πρέπει να γνωρίζεις

Οι καθημερινές ανάγκες και τα έξοδα των νέων είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις κυριότερες ανησυχίες των γονέων!

Advertisement

Η ανάγκη για αγορά όλων και περισσότερων υλικών αγαθών, είτε είναι για την εξασφάλιση των βασικών αναγκών του παιδιού, την εκπαίδευση, τη ψυχαγωγία, την ενδυμασία, είτε είναι οι βόλτες παρέα με φίλους, συνεπάγεται με την συνεχή καταβολή χρημάτων που αποτελούν το pocket money τους!

Pocket money το οποίο πολλές φορές μπορεί με μερικούς λάθος προϋπολογισμούς ή κάποια απρόοπτα περιστατικά να μην αρκέσει, με αποτέλεσμα ο γονιός να καλείται να συμπληρώσει το χρηματικό ποσό προς το παιδί του ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Σκεφτήκατε ποτέ ότι όλα τα πιο πάνω μπορούν να γίνονται πλέον πιο εύκολα και γρήγορα, χωρίς τρέξιμο και άγχος; Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το κινητό σου τηλέφωνο και μερικά κλικς!

Πώς γίνεται αυτό; Με τη νέα δυνατότητα που προσφέρει η εφαρμογή «sKash GO» δίνεις λύση σε όλα τα προβλήματα που αφορούν το pocket money των παιδιών σου και χωρίς να χάνεις τον έλεγχο, εύκολα και γρήγορα από όπου και αν βρίσκεσαι!

Η ψηφιακή εφαρμογή πορτοφολιού με κάρτα για το παιδί σας

Πρόκειται για το νέο αυτοματοποιημένο χαρτζιλίκι, με όρια λογαριασμού, κάρτας και συναλλαγών, με τον πλήρη έλεγχο του λογαριασμού να εναπόκειται στον γονέα κατευθείαν από την «sKash» εφαρμογή που προσφέρεται εντελώς δωρεάν!

Είναι μια φιλική εφαρμογή, ειδικά σχεδιασμένη για το παιδί, με πραγματικές τραπεζικές λειτουργίες, η οποία τους δίνει μια υγιή εικόνα των χρημάτων και του προϋπολογισμού όσον αφορά τις δαπάνες, την εξοικονόμηση χρημάτων τους και πολλά άλλα.

Με την «sKash GO» μπορείς να απαλλαγείς από άγχος και την έγνοια για το επίδομα του παιδιού σου ενώ παράλληλα μπορείς να έχεις τον έλεγχο που θέλεις για τα χρήματα και τα έξοδα του, ενώ μέσα από την εφαρμογή το παιδί σου διδάσκεται την αξία του χρήματος και τις τραπεζικές λειτουργίες από νεαρή ηλικία.

Γιατί να επιλέξεις την «sKash GO» για το pocket money των παιδιών σου;

Γιατί με την «sKash GO» το παιδί σου έχει την ελευθερία να λαμβάνει, να ξοδεύει, να αποταμιεύει και να διαχειρίζεται τα χρήματά του, εύκολα και γρήγορα σε μία εφαρμογή με εσάς να έχοέυν την άμεση «αυτοματοποίηση των δικαιωμάτων» σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση.

Με την «sKash GO», τα μετρητά σταματάνε να υπάρχουν καθώς τα χρήματα για το παιδί σας είναι πλέον ψηφιακά για εύκολους και γρήγορους τρόπους πληρωμής, ανέπαφα και χωρίς χάσιμο χρόνου.

Οι επιλογές στους τρόπους πληρωμής: Το παιδί σας μπορεί να προχωρήσει σε πληρωμές με το κινητό του τηλέφωνο, άμεσα, σκανάροντας το QR Code του σε οποιοδήποτε κατάστημα, με την sKash κάρτα του, απολαμβάνοντας ανέπαφες πληρωμές σε οποιοδήποτε κατάστημα και μπορεί να πληρώσει online χρησιμοποιώντας την sKash κάρτα ή τον sKash QR κωδικό του.

Οι ευκολίες της «sKash GO» δε σταματάνε εδώ, καθώς το παιδί σας μπορεί, από όπου και αν βρίσκεται να λαμβάνει χρήματα εσάς ή τους φίλους του σε μερικά… δευτερόλεπτα! Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που θελήσει να στείλει ο ίδιος/α χρήματα σε οποιονδήποτε άλλο αριθμό κινητού!

Ποια τα οφέλη της «sKash GO»;

Με την «sKash» κάρτα οι ανταμοιβές είναι γεγονός ενώ σε κάθε αγορά δίνεται η δυνατότητα στο παιδί σας να γυρίσει τον «μαγικό» τροχό της «sKash» και να λάβει άμεση επιστροφή χρημάτων!

Το μόνο που χρειάζεται είναι εσύ, σαν γονέας, να κατεβάσεις την «sKash» εφαρμογή στο κινητό σου και να δημιουργήσεις τον παιδικό λογαριασμό του παιδιού σου, σε λίγα μόνο λεπτά, με την νέα υπηρεσία “Επιπρόσθετο Πορτοφόλι”.

Στη συνέχεια, το παιδί σου μπορεί να  παραγγείλει τη δική του κάρτα κατευθείαν από την «sKash» εφαρμογή στο κινητό του και εντελώς δωρεάν να ξεκινήσει να απολαμβάνει τα προνόμια!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της sKash.

Για να κατεβάσεις την εφαρμογή sKash GO πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network