MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το περιβάλλον και η ώρα για ανάληψη δράσης. Η Επίτροπος Περιβάλλοντος στη Βιώσιμη Ανάπτυξη (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Το περιβάλλον, οι Κύπριοι και η κρίσιμη ώρα για ανάληψη δράσεων – Η Επίτροπος Περιβάλλοντος Μαρία Παναγιώτου καλεσμένη στην εκπομπή Βιώσιμη Ανάπτυξη συζητά με τη δημοσιγοράφο Μύρια Αβρααμίδου για τους στόχους της ΕΕ για το περιβάλλον, την κλιματική αλλαγή, τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και την εταιρική κοιννωική ευθύνη – Δείτε την εκπομπή

Χρειάζεται πολλά πράγματα, και να μάθουμε και να αλλάξουμε προκειμένου να κάνουμε ένα μικρό βήμα, σε προσωπικό επίπεδο για τη διασφάλιση του περιβάλλοντος και ένα ακόμη πιο μεγάλο, συλλογικά ως κοινωνία, για την επίτευξη των στόχων της ΕΕ που αφορούν το περιβάλλον.

Advertisement

Αυτά αναφέρει, μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή της Cyprus Times Βιώσιμη Ανάπτυξη και τη δημοσιογράφο Μύρια Αβρααμίδου, η Μαρία Παναγιώτου, που μόλις προχθές συμπλήρωσε 100 μέρες παρουσίας στο Γραφείου της Επιτρόπου Περιβάλλοντος.

Τα ζητήματα που ιεραρχεί ως σημαντικότερα το γραφείο της, οι εκστρατείες που βρίσκονται σε εξέλιξη, αυτές που έρχονται και η ανταπόκριση του κοινού.

Η βιώσιμη αστική κινητικότητα, η ανακύκλωση, η σημασία που αποδίδει η Κυβέρνηση σε θάματα περιβάλλοντος και η προσπάθεια για μετατροπή του Προεδρικού Μεγάρου σε κτίριο zero waste to landfill είναι μεταξύ των θεμάτων που αναπτύσσονται. Επίσης, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και γιατί όλοι σήμερα μιλούν για τη βιωσιμότητα.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο την εκπομπή:
 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network