MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το παράπονο για ζημιά σε αυτοκίνητο προκάλεσε τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Πρόκειται για 51χρονο Ελληνοκύπριο – Τον κατονόμασε ο Ρουμάνος – Προκλήθηκε ένταση μεταξύ των δύο προσώπων ενώ βρίσκονταν σε συνεργείο αυτοκινήτων

Advertisement

Σε μία σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία για τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό.

Πρόκειται για 51χρονο Ελληνοκύπριο τον οποίο 41χρονος Ρουμάνος, κατονόμασε ως το πρόσωπο που του επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 41χρονος την ίδια μέρα, επισκέφθηκε υποστατικό επιδιόρθωσης ελαστικών με σκοπό την επιδιόρθωση ελαστικού του αυτοκινήτου του.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιδιόρθωσης, ο 41χρονος εξέφρασε παράπονο, ότι προκλήθηκε ζημιά στο αυτοκίνητό του και αναχώρησε πεζός για να μεταβεί στην οικία του, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Ακολούθως, 51χρονος, ο οποίος βρισκόταν στο πιο πάνω υποστατικό, ακολούθησε τον 41χρονο, του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα.

Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο Νοσοκομείο Λεμεσού, για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ανακρινόμενος, σε θεληματική του κατάθεση, ο 51χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος και υπέδειξε σε μέλη της Αστυνομίας, τον χώρο όπου πέταξε το μαχαίρι, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. Ο 51χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα 8ήμερης κράτησής του.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network