MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το παιχνίδι νεαρών προκάλεσε φωτιά στο Δημοτικό Αγίας Φύλας

Advertisement

Sponsored by exness

Φωτιά στο 19ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Φύλας – Εκτεταμένες ζημιές στο σχολείο – Χειροπέδες σε 17χρονο – Παραδέχτηκε ενοχή και οδηγείται στο Δικαστήριο

Advertisement

Φωτιά στο 19ο Δημοτικό Αγίας Φύλας ξέσπασε νωρίς χθες το βράδυ. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατέσβεσαν τη φωτιά, πριν επεκταθεί και σε άλλες αίθουσες του σχολικού συγκροτήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η φωτιά τέθηκε κακόβουλα και ξεκίνησε από ξύλινα παλέτα που χρησιμοποιούνταν ως παγκάκια, έξω από αποθήκη ανακυκλώσιμων υλικών του σχολείου.

Η φωτιά δεν άργησε να επεκταθεί στις αίθουσες του Σχολείου, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στο εσωτερικό κατακαίοντας τη σχολική περιουσία, ενώ από τη θερμότητα έσπασαν οι υαλοπίνακες των αιθουσών διδασκαλίας.

Μετά από έρευνες η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη 17χρονου που ανακρινόμενος παραδέχτηκε ενοχή και συνελήφθη, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού. 

Σήμερα μετά από άμεσες ενέργειες των υπευθύνων οι μαθητές του σχολείου διευθετήθηκε να πάνε εκδρομή, ούτως ώστε η Αστυνομία να ολοκληρώσει τις έρευνες και να αρχίσει η αποκατάσταση των ζημιών. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network