MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το όραμα της Αρχής Λιμένων για πράσινη ανάπτυξη συζήτησαν Πρόεδρος ΑΛΚ – Πρέσβειρα Γαλλίας

Advertisement

Sponsored by exness

Το όραμα της Αρχής Λιμένων για πράσινη ανάπτυξη συζήτησαν Πρόεδρος ΑΛΚ – Πρέσβειρα Γαλλίας – Όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αρχή

Το όραμα της Αρχής Λιμένων σε σχέση με την υλοποίηση των στόχων της ΕΕ για την πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη και της γαλάζιας οικονομίας, με έμφαση στον τομέα των λιμενικών δραστηριοτήτων συζητήθηκε σε συνάντηση μεταξύ της Πρέσβειρας της Γαλλίας, Salina Grenet – Catalano και του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Λιμένων Κύπρου Δρ Αντώνη Στυλιανού, στο νέο λιμάνι της Λεμεσού.

Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχής Λιμένων, η αντιπροσωπεία της Αρχής Λιμένων Κύπρου ενημέρωσε την Γαλλίδα Πρέσβειρα και τη συνοδεία της για τον αναβαθμισμένο ρόλο της Αρχής και τις επιχειρησιακές και εποπτικές / ρυθμιστικές της προοπτικές, ενώ η Πρέσβειρα αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος με την Αρχή Λιμένων Κύπρου.

Συζητήθηκαν, επίσης, ζητήματα που αφορούν την περαιτέρω προώθηση της συνεργασίας λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι η Γαλλία προεδρεύει στην παρούσα χρονική στιγμή του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ειδικότερα, προστίθεται, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το όραμα της Αρχής Λιμένων Κύπρου σε σχέση με την υλοποίηση των στόχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη και της γαλάζιας οικονομίας, με έμφαση στον τομέα των λιμενικών δραστηριοτήτων.

Σε ένδειξη εκτίμησης της συνεργασίας μεταξύ της Γαλλικής Πρεσβείας και της Αρχής Λιμένων Κύπρου, η Αρχή Λιμένων Κύπρου τίμησε την Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Κύπρο με αναμνηστικά δώρα.

Σύμφωνα με την Αρχή Λιμένων, οι δυο πλευρές ανανέωσαν την δέσμευσή τους για αναβάθμιση της συνεργασίας τους και ενδυνάμωση των σχέσεων τους.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκ μέρους της Αρχής Λιμένων ο Γενικός Διευθυντής, Άνθιμος Χριστοδουλίδης και ο Διευθυντής του Λιμανιού Λεμεσού, Παναγιώτης Αγαθοκλέους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network