MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το νέο στοιχείο για το πτώμα στο Μιτσερό… Ο πιο δύσκολος γρίφος ενώπιον των ανακριτών

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες των αρχών σε σχέση με το πτώμα γυναίκας που εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής σε φρεάτιο του παλιού μεταλλείου στο Μιτσερό και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για στυγερή δολοφονία.

Advertisement

Οι ανακριτές προσπαθούν να στήσουν ένα προς ένα τα κομμάτια του παζλ ώστε να καταλήξουν σε στοιχεία που θα τους βοηθήσουν για να οδηγηθούν τόσο στην ταυτοποίηση του πτώματος όσο και στη διαλεύκανση του στυγερού εγκλήματος.

Όπως ανέφερε σε χθεσινό της δημοσίευμα η Cyprus Times, τα ιατροδικαστικά ευρήματα από την σορό έχουν δώσει κατεύθυνση στους ανακριτές ως προς την καταγωγής της γυναίκας η οποία έχει ασιατικά χαρακτηριστικά.

Οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν ενώπιον τους ακόμη ένα στοιχείο το οποίο θεωρείται άκρως βοηθητικό. Νεότερες πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν πως από τα ιατροδικαστικά ευρήματα φαίνεται να απομακρύνεται το σενάριο το θύμα να είναι νεαρής ηλικίας. Υπενθυμίζεται πως όπως αναφέραμε και χθες, πρόκειται για πτώμα μικρόσωμης γυναίκας.

Ως γνωστόν, το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη και συγκεκριμένα σε κατάσταση σαπωνοποίησης και ενδέχεται να βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο από περίοδο τριών μηνών πριν μέχρι και τρία χρόνια πριν. Όπως πληροφορείται πάντως η Cyprus Times έναν από τους δυσκολότερους γρίφους που έχουν να λύσουν οι ανακριτές της υπόθεσης, είναι αυτός του χρόνου διάπραξης του εγκλήματος, ο οποίος φαίνεται να είναι δύσκολο να προσδιοριστεί με ακρίβεια.

Υπενθυμίζεται πως το πτώμα εντοπίστηκε σε κατάστασης σαπωνοποίησης και με τα πόδια δεμένα με πλαστικό σχοινί ενώ ήταν τυλιγμένο μερικώς με σεντόνι από τουρίστα, ο οποίος βρέθηκε στο λατομείο με σκοπό να καταγράψει ήχους πουλιών.

Από την πλευρά της η  Αστυνομία καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για εξακρίβωση των στοιχείων της γυναίκας. Μάλιστα οι ανακριτές έχουν ανοίξει τους παλιούς φακέλους με εξαφανίσεις γυναικών αφήνοντας όμως ανοικτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για πρόσωπο το οποίο δεν είχε δηλωθεί ως ελλείπων. Κάτι που αν ισχύει θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την κατάσταση αφού δεν θα υπάρχει στη βάση δεδομένων καταχωρημένο δείγμα DNA ώστε να γίνει η ταυτοποίηση.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της, που διενεργήθηκε χθες από τους ιατροδικαστές Νικόλα Χαρλάμπους, Σοφοκλή Σοφοκλέους και Αγγελική Παπέττα δεν κατέστη δυνατόν να καταδείξει την αιτία θανάτου. Κατά τη νεκροτομή λήφθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν για ιστοπαθολογικές εξετάσεις και εξετάσεις DNA.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal