MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το μεγάλο «στοίχημα» της Αστυνομίας! Με drones και ελικόπτερα… αστυνομικοί και μέλη της ΕΦ επί ποδός

Advertisement

Sponsored by exness

Πάσχα διαφορετικό φέτος λόγω κορωνοϊού και υπό το βλέμμα των αρχών ασφαλείας – Δεν χαλαρώνουν ούτε στιγμή τα μέτρα της Αστυνομίας – «Στοίχημα» η σημερινή μέρα – Με ελικόπτερα και drones η γιγαντιαία επιχείρηση της Αστυνομίας – Πέραν των 150 αστυνομικών με τη βοήθεια μελών της Εθνικής Φρουράς θα βρίσκονται στους δρόμους

Καθοριστική αναμένεται να είναι η σημερινή μέρα όσον αφορά τους ελέγχους της αστυνομίας, προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενη μετακίνηση πολιτών -κυρίως προς τα χωριά- λόγω του Πάσχα, κάτι που χαρακτηρίζεται ως απαγορευτικό από τους επιστήμονες προκειμένου να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού στην Κύπρο.

Advertisement

Από το πρωί οι διωκτικές αρχές βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό και έχουν στήσει ελέγχους στους αυτοκινητόδρομους που οδηγούν στα παράλια αλλά και στα ορεινά.

Συνολικά κάτι περισσότερο από 150 αστυνομικοί με την βοήθεια και μελών της Εθνικής Φρουράς  αναμένεται να βρίσκονται σε αρκετά σημεία ενώ σε όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις βρίσκονται σε λειτουργιά και τα κέντρα κρίσεως.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης αναμένεται να βρεθεί στο αρχηγείο της δύναμης για να έχει μία πλήρη εικόνα για την γιγαντιαία επιχείρηση που έχει στηθεί και αποτελεί στοίχημα για την Κυβέρνηση.

Ελικόπτερα, drones και άλλα μέσα που διαθέτει το σώμα έχουν ριχθεί από την Παρασκευή στην «μάχη». Η Αστυνομία θέλει να στείλει το μήνυμα προς τους πολίτες πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία χαλάρωση στους ελέγχους λόγω των ημερών.

Οι διωκτικές αρχές έκτος από την μεγάλη επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη, αντιμετωπίζουν ζήτημα και με τα δεκάδες μέλη της Αστυνομίας που δεν βρίσκονται στο καθήκον με το σώμα να βρίσκεται στα όρια του. Περισσότεροι από 200 αστυνομικοί βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό ή έχουν απομακρυνθεί από την εργασία τους εφόσον ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network