MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το Κυπριακό στο επίκεντρο της συνάντησης ΠτΒ – Ζάγκλαν

Advertisement

Sponsored by exness

Οι προσπάθειες για επίλυση του Κυπριακού προβλήματος και θέματα που αφορούν στην λειτουργία της Βουλής των Αντιπροσώπων, συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης με τον Γενικό Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης, Θόρμπγιον Ζάγκλαν το πρωί της Παρασκευής στη Βουλή.

Ο κ. Θόρμπγιον επισκέπτεται την Κύπρο ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης από τη χώρα, τον ερχόμενο Νοέμβριο.
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, συζητήθηκαν επίσης θέματα που απασχολούν την Ομάδα Κρατών ενάντια στη Διαφθορά του Συμβουλίου της Ευρώπης (GRECO).

Advertisement

Ο κ. Συλλούρης ενημέρωσε το συνομιλητή του για τις σχετικές ενέργειες της Βουλής των Αντιπροσώπων, τονίζοντας ότι περαιτέρω μεταρρυθμίσεις θα μπορούσαν να συμβάλουν στην ενίσχυση της διαφάνειας της λειτουργίας της Βουλής και των πολιτικών κομμάτων.

Υπογραμμίστηκε, εξάλλου, εκατέρωθεν η ανάγκη επίσπευσης της διαδικασίας επικύρωσης της Σύμβασης της Κωνσταντινούπολης για την πρόληψη και την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών και της ενδοοικογενειακής βίας. Τέλος, ανταλλάγησαν απόψεις για το μέλλον της Ευρώπης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network