MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το «κρυφτούλι» και τα πρόστιμα δεν ήταν ποτέ στόχος! Ρητές οδηγίες Αρχηγού Αστυνομίας προς τα μέλη της Tροχαίας (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Συνάντηση Aρχηγού Αστυνομίας με μέλη της Τροχαίας – Γνώμονας της Αστυνομίας η μείωση θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων – Ούτε το «κρυφτούλι», ούτε τα πρόστιμα δεν είναι πρωταρχικός στόχος της αστυνομίας, διαμήνυσε ο Κύπρος Μιχαηλίδης

Advertisement

Συνάντηση με μέλη της Τροχαίας είχε το μεσημέρι ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη Λευκωσία, στο πλαίσιο συναντήσεων που έχει διευθετήσει με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Μεταξύ άλλων ο Αρχηγός της δύναμης ανέφερε στα μέλη της Τροχαίας ότι «πρωταρχικός στόχος της προηγούμενης και της σημερινής ηγεσίας είναι η μείωση των θανατηφόρων και των σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων. Για αυτό είμαστε αποφασισμένοι αναγνωρίζοντας λάθη, παραλήψεις και αδυναμίες να προχωρήσουμε μπροστά με γνώμονα την προστασία και ασφάλεια του πολίτη. Ο στόχος της αστυνομίας και ειδικότερα της τροχαίας, δεν είναι ούτε ο μεγάλος αριθμός καταγγελιών, ούτε η είσπραξη προστίμων. Όσοι νομίζουν είναι αυτός ο στόχος θα πρέπει να το αποβάλουν. Ο στόχος μας είναι η πρόληψη των τροχαίων συγκρούσεων, η μείωση των οδικών θανάτων και η ελαχιστοποίηση του ανθρώπινου πόνου»

«Το σύνολο των πολιτών μπορεί να συμβάλει με την συμμόρφωση στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας αλλά και στην προσπάθεια που καταβάλλεται για αλλαγή νοοτροπίας και κουλτούρας. Γίνονται συνεχή βήματα για μείωση τους και συγκρινόμαστε θετικά σε σχέση με άλλες χώρες» είπε ο κ.Μιχαηλίδης.

«Ο ίδιος ο Διευθυντής της Τροχαίας είχε αναφέρει ότι το «κρυφτούλι» των αστυνομικών θα σταματήσει όπως και κάποιες λανθασμένες ενέργειες θα σταματήσουν. Ποτέ άλλωστε δεν ήταν πολιτική ή οδηγίες να γίνεται αυτό το πράγμα -δηλαδή να κρυβόμαστε πίσω από δέντρα, να κρύβουμε τα αυτοκίνητα ή στόχος μας να είναι ο μεγάλος αριθμός καταγγελιών-  αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει» κατέληξε ο κ.Μιχαηλίδης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network