MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το κινητό κατάστημα της Cyta ξεκίνησε τις διαδρομές του σε αγροτικές περιοχές (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Η Cyta φέρνει την εξυπηρέτηση πιο κοντά στις ορεινές περιοχές – Ένα ειδικά διαμορφωμένο κατάστημα προς εξυπηρέτηση του κοινού – Πρώτος σταθμός η Τριμίκλινη

Το κινητό κατάστημα Cyta Mobile Shop ξεκίνησε τις διαδρομές του στις αγροτικές περιοχές της Κύπρου, με πρώτο σταθμό το χωριό Τριμίκληνη.

Advertisement

Στην πρώτη του επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 5 Απριλίου, συμμετείχαν ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, κ Κώστας Χαμπιαούρης και εκ μέρους της Cyta, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής, κ Ανδρέας Νεοκλέους και ο Διευθυντής Καταναλωτικής Αγοράς, κ Χρίστος Λιμνατίτης.

Το ειδικά διαμορφωμένο κινητό κατάστημα φέρνει την εξυπηρέτηση, που διακρίνει τη Cyta, ακόμα πιο κοντά στους πελάτες των αγροτικών περιοχών, προσφέροντάς τους εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες που παρέχονται σε φυσικό κατάστημα. Το κοινό θα μπορεί να προβαίνει σε πληρωμή λογαριασμών, αγορά συσκευών και αξεσουάρ και σύνδεση με υπηρεσίες τηλεφωνίας, διαδικτύου, Cytavision και Cytamobile-Vodafone.

Ο κ Χαμπιαούρης εξέφρασε την ικανοποίησή του, τονίζοντας τη στήριξη του στην πρωτοβουλία της Cyta. Αναφέρθηκε στην ανάγκη των απομακρυσμένων περιοχών για ισότιμη πρόσβαση σε υπηρεσίες, σημειώνοντας ότι θα μπορούν τώρα να εξυπηρετούνται με ευκολία, χωρίς να χρειάζεται η μετακίνησή τους από τον τόπο διαμονής τους.

Ο κ Νεοκλέους υπογράμμισε ότι «Οι πελάτες των αγροτικών περιοχών, μας έχουν εμπιστευτεί και μας έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια. Τους το ανταποδίδουμε αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας σε όλη την Κύπρο, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Οι επενδύσεις μας στις υποδομές θα συνεχιστούν μέχρι κάθε σπίτι και κάθε επιχείρηση όπου κι αν βρίσκεται, να έχει πρόσβαση σε ψηλές ταχύτητες διαδικτύου. Η πρωτοβουλία με το Cyta Mobile Shop είναι μια μικρή ένδειξη της δέσμευσής μας να στηρίξουμε έμπρακτα την πολιτική του κράτους για ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών και αύξηση της ποιότητας ζωής για τους κατοίκους τους.»

Ο κ Λιμνατίτης ανέφερε ότι «Ενισχύοντας την εξυπηρέτηση, που ήδη προσφέρουμε τηλεφωνικώς, διαδικτυακά και μέσω του παγκύπριου δικτύου καταστημάτων μας, το Cyta Mobile Shop, προσφέρει μέσα από τις διαδρομές του, όσα και ένα φυσικό κατάστημα Cyta: φιλόξενη, γρήγορη και ευχάριστη εμπειρία εξυπηρέτησης, με όλα τα μέτρα προστασίας που απαιτούνται τώρα με την πανδημία. Διαθέτει, επίσης, ανελκυστήρα για εύκολη πρόσβαση για άτομα ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους, κλιματιζόμενο εσωτερικό χώρο και σκιασμένο χώρο αναμονής.»

Το κοινό μπορεί να καλεί τον αριθμό 80002266 για παραγγελίες συσκευών και αξεσουάρ, τα οποία θα παραλαμβάνει στην επόμενη επίσκεψη του Cyta Mobile Shop στον Δήμο ή την Κοινότητα που το εξυπηρετεί.

Το πρόγραμμα μετακινήσεων περιλαμβάνει 16 σταθμούς σε Δήμους και κοινότητες, σε όλη την Κύπρο. Οι διαδρομές έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να γίνονται δύο φορές τον μήνα σε τακτική βάση, από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη, εκτός αργιών.

Δείτε το μηνιαίο πρόγραμμα:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal