MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το φθινόπωρο ήρθε και… θα μείνει!

Advertisement

Sponsored by exness

Χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές  – Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες – Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας κατά τις βραδινές ώρες ενώ αναμένεται σταδιακή μικρή άνοδος της το επόμενο τριήμερο – Ασθενής χαμηλή πίεση και ασταθής αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή

Advertisement

Σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ σε καταιγίδα ο άνεμος είναι δυνατό να μεταβάλλεται και να ενισχύεται στα 5 μποφόρ, με μεγαλύτερες ριπές. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί γενικά κυρίως αίθριος ενώ παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται είναι δυνατό να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα νότια και ανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη ενώ τοπικά στα ανατολικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ από το μεσημέρι, αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται είναι δυνατό να δώσουν μεμονωμένη βροχή.

Το Σαββατοκυρίακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ από το μεσημέρι θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά, μικρή άνοδο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Τι θα γίνει;

Protathlima