MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το φλεγόμενο λεωφορείο πυροδότησε τις αντιδράσεις γονιών. «Αδιαπραγμάτευτη η ασφάλεια των μαθητών» (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Ανησυχία Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Λάρνακας μετά την πυρκαγιά σε λεωφορείο – «Η ασφάλεια των μαθητών μας είναι αδιαπραγμάτευτη» – Ζητούν από τις αρμόδιες αρχές να  διερευνήσουν άμεσα τα αίτια της πυρκαγιάς

Την έντονη ανησυχία τους εκφράζουν οι γονείς των μαθητών στη Λάρνακα με αφορμή την πυρκαγιά που ξέσπασε σε εν κινήσει λεωφορείο στην Επαρχία, παρά το γυμνάσιο Κιτίου.

Advertisement

Συγκεκριμένα, με αφορμή το περιστατικό η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Λάρνακας «εκφράζει για μια ακόμη φορά την έντονη ανησυχία της για τη μηχανική κατάσταση των λεωφορείων και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι επιβάτες».

Σημειώνει δε, ότι στο πρόσφατο παρελθόν τόσο η Ομοσπονδία Λάρνακάς όσο και η Παγκύπρια Συνομοσπονδία γονέων εξέφρασαν την ανησυχία τους για προβλήματα που παρουσίαζαναριθμός λεωφορείων. 

«Οι εικόνες από το καιγόμενο λεωφορείο σοκάρουν. Το σημερινό περιστατικό δεν ήταν ένα άλλο περιστατικό. Η σοβαρότητα του ατυχήματος επιβάλλει στις  αρμόδιες αρχές όπως  διερευνήσουν μέχρι τέλους και χωρίς χρονοτριβή  τα αίτια της πρόκλησης πυρκαγιάς και να εξετάσουν κατά πόσο το συγκεκριμένο λεωφορείο είχε προβεί στους απαραίτητους ελέγχους», επισημαίνει η Ομοσπονδία.

Τονίζει δε, πως θα αναμένει τα αποτελέσματα των ερευνών και αναλόγως των πορισμάτων θα επανέλθει. «Σε κάθε περίπτωση, οι αρμόδιες αρχές έχουν την κύρια ευθύνη να μην ξανασυμβούν τέτοια ατυχήματα. Η ασφάλεια των μαθητών μας είναι αδιαπραγμάτευτη», υπογραμμίζει καταληκτικά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network