MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το ελαττωματικό τζάκι αιτία για άλλες δύο φωτιές σε οικίες

Advertisement

Sponsored by exness

Σε μάστιγα εξελίσσεται το φαινόμενο πρόκλησης πυρκαγιών από ελαττωματικά τζάκια – Ακόμα δύο πυρκαγιές σε Πάφο και Λεμεσό – Ευτυχώς χωρίς σοβαρές ζημιές

Advertisement

Το απόγευμα της Κυριακής λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε ιδιωτική κατοικία στην Τάλα της Πάφου. Ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Πάφου και η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.

«Αιτία της πυρκαγιάς, η οποία προκάλεσε αρκετές ζημιές στην ξύλινη στέγη της κατοικίας, ήταν η λανθασμένη κατασκευή/τοποθέτηση της καπνοδόχου του τζακιού της οικίας», αναφέρεται ενώ σημειώνεται ότι «για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση τυλιχτήρα νερού και αποδόμηση της οροφής».

Πυρκαγιά και στη Λεμεσό, ευτυχώς χωρίς ζημιές

Χθες βράδυ η Πυροσβεστική κλήθηκε να ανταποκριθεί σε πυρκαγιά σε ιδιωτική κατοικία στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Αγίου Ιωάννη «Λοχία Βασίλη Κρόκου» τα οποία βρέθηκαν επί τόπου εντός 3 λεπτών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η πυρκαγιά ήταν στην καπνοδόχο τζακιού από ανάφλεξη συσσωρευμένων καταλοίπων της καύσης και σβήστηκε από μόνη της χωρίς να προκαλέσει ζημιές.

Εξάλλου, σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει ότι από νωρίς το πρωί χθες μέχρι νωρίς το πρωί σήμερα ανταποκρίθηκε σε 29 κλήσεις για βοήθεια,17 πυρκαγιές και, 12 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

ShootandGoal