MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το ευχαριστώ και το τραγούδι όλο νόημα του 35χρονου μετά την αποφυλάκιση του με προεδρική χάρη

Advertisement

Sponsored by exness

Ήταν από τις περιπτώσεις που ο νόμος έτριψε… αχρείαστα τα «δόντια» του, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της κοινωνίας, πολιτικών κομμάτων αλλά και οργανωμένων συνόλων. Ένας 35χρονος φυλακίστηκε γιατί… παραβίασε το διάταγμα για μετακίνηση καθώς πήγαινε στη σύντροφο του μετά τις εννέα το βράδυ. Μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε, παρενέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και αποφυλακίστηκε.

Ο 35χρονος δε ξέχασε να πει το δικό του ευχαριστώ…

Advertisement

Το ευχαριστήριο μήνυμα του το έστειλε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.  Ο 35χρονος θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους του συμπαραστάθηκαν σε αυτή την άτυχη στιγμή ενώ ευχήθηκε να εφαρμόζουν και να απονέμουν σωστά τους νόμους και τη δικαιοσύνη.

Το σχόλιο του συνοδεύεται από το τραγούδι «Το σκουλαρίκι», σε στίχους Θανάση Παπακωνσταντίνου και ερμηνεία Γιάννη Χαρούλη. Όπως εξηγεί ο 35χρονος, «ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έγραψε τους στίχους αυτού του τραγουδιού όταν η αστυνομία είχε συνήθειο να πηγαίνει στα Εξάρχεια και να δέρνει όποιον είχε σκουλαρίκι στο αυτί».

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση του 

Ευχαριστώ πολύ την ΑΝΘΡΩΠΙΑ και την ΚΑΛΟΣΥΝΗ που υπάρχει ακόμα σε αυτόν τον τόπο.
Εύχομαι ολόψυχα μέσα από όλο αυτό κάποιοι να παραδειγματιστούν, να εφαρμόζουν και να απονέμουν σωστά τους νόμους και τη δικαιοσύνη.

Για το συλλογικό καλό, για το καλό της κοινωνίας μας.

Ευτυχώς ακόμα μπορώ να σκέφτομαι και να κοιτάζω ψηλά, χωρίς να είναι παράνομο!

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έγραψε τους στίχους αυτού του τραγουδιού όταν η αστυνομία είχε συνήθειο να πηγαίνει στα Εξάρχεια και να δέρνει όποιον είχε σκουλαρίκι στο αυτί.

Από την άλλη μεριά έδινε παραγγελία στο σχεδιαστή Τσεκλένη για καινούριες στολές και ο δε κινηματογράφος Vox έπαιζε συνεχώς Παζολίνι.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network