MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το Δικαστήριο έστειλε στις Κεντρικές Φυλακές τον γιατρό Κυαμίδη για τις μίζες των 130 χιλιάδων

Advertisement

Sponsored by exness

2 Μαΐου θα ακούσει την ποινή του ο γιατρός Γιαννάκης Κυαμίδης – Παραδέχθηκε μίζες ύψους 130 χιλιάδων ευρώ από ιδιωτικό ακουολογικό κέντρο – Υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι την ανακοίνωση της ποινής

Advertisement

Στις Κεντρικές Φυλακές οδηγήθηκε ο γιατρός Γιαννάκης Κυαμίδης, Εκτελεστικός Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και Διευθυντή της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής, σε σχέση με υπόθεση χρηματισμού, όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 2 Μαΐου, οπότε το Δικαστήριο θα ανακοινώσει την ποινή που θα του επιβληθεί.

Τα αδικήματα, τα οποία αντιμετωπίζει ο Γιαννάκης Κυαμίδης αφορούν την περίοδο 2008 – 2016 και σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες και την καταγγελία συγκεκριμένου Ακουολογικού Κέντρου στη Λευκωσία, φέρεται να έλαβε το συνολικό ποσό των 130.000 ευρώ.

Κατά τη σημερινή διαδικασία, ο συνήγορος υπεράσπισης του αγόρευσε για μετριασμό της ποινής του.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, εκφράστηκε μέσω του συνηγόρου υπεράσπισης, Ηλία Στεφάνου, η πρόθεση του κατηγορουμένου να προβεί σε διευθετήσεις για επιστροφή του ποσού.

Η ανακοίνωση του δικαστηρίου όπως παραμείνει υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές, ανακοινώθηκε εν μέσω φορτισμένου κλίματος από πλευράς των συγγενικών του προσώπων, που δεν ανέμεναν -όπως φαίνεται- αυτή την εξέλιξη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network