MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το CIIM ως Κέντρο Κατάρτισης στελεχών επιχειρήσεων

Advertisement

Sponsored by exness

To CIIM δεν είναι μόνο ένα πρωτοποριακό Business School αλλά και κέντρο κατάρτισης στελεχών επιχειρήσεων, που προωθεί τη δημιουργία νεοφυών επιχειρήσεων, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την πράσινη επιχειρηματικότητα.

Στο CIIM λειτουργεί κέντρο κατάρτισης στελεχών επιχειρήσεων (Executive Education Centre), καθώς και τρία κέντρα. Το Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ENTICE), προωθεί τη δημιουργία νεοφυών επιχειρήσεων (start-ups). Το CIIM Bioeconomia Centre προωθήσει την Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Πράσινη Επιχειρηματικότητα. Το CIIM-Centre for ESG σκοπό έχει  να συνδράμει στην επίγνωση και ενημερότητα σε θέματα  Περιβάλλοντος, Κοινωνίας και Διακυβέρνησης, κα την ενσωμάτωση τους στην οργανωτική στρατηγική και τη λήψη αποφάσεων.

Advertisement

Οι απόφοιτοι του CIIM, βελτιώνουν τα ηγετικά τους προσόντα και διευρύνουν το επαγγελματικό τους δίκτυο και πολλοί από αυτούς, έχουν συνδράμει θετικά και δυναμικά τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στο δημόσιο τομέα κατέχοντας υψηλόβαθμες θέσεις καίριου χαρακτήρα.

Τα μεταπτυχιακά του αποτελούν τα καλύτερα εφόδια ανάπτυξης δυνατοτήτων και στον  πράσινο ψηφιακό μετασχηματισμό και στις σύγχρονες ψηφιακές λύσεις.

Οι απόφοιτοι του CIIM επισημαίνει η Executive Director του CIIM, Ιωάννα Παναγιώτου, βελτιώνουν τα ηγετικά τους προσόντα και εξασφαλίζουν ηγετικές θέσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό.

#ChangeYourFuture στο CIIM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή: https://www.ciim.ac.cy/pgs/fall-campaign-2021/

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network