MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το «ανθρώπινο πρόσωπο» της Αστυνομίας ενόψει εορτών

Advertisement

Sponsored by exness

Όσο κι αν φαίνεται παράξενο οι γιορτές για κάποιους συνανθρώπους μας αποτελεί «βάσανο» καθώς αρκετές είναι οι οικογένειες που λόγω της οικονομικής ανέχειας που τους ταλαιπωρεί δε μπορούν να έχουν στο γιορτινό τραπέζι ακόμη και τα απολύτως απαραίτητα.

Advertisement

Αυτό φαίνεται ότι το γνωρίζουν καλά τα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας τα οποία για ακόμη μια φορά απέδειξαν έμπρακτα την ανθρωπιστική τους προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο, παραδίδοντας τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, με σκοπό να δοθούν σε άπορες πολύτεκνες οικογένειες.

Σήμερα το πρωί ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας, Ανώτερος Αστυνόμος κύριος Δημήτρης Δημητρίου, παρέδωσε στην Πρόεδρο της Επαρχιακής Επιτροπής Πολυτέκνων Λευκωσίας κυρία Βιβή Βαλιαντή, τρόφιμα, είδη ένδυσης και υπόδησης, καθώς επίσης και παιχνίδια για να παραδοθούν σε άπορες πολύτεκνες οικογένειες.

Η συνεισφορά των μελών της Αστυνομίας έγινε στο πλαίσιο της κοινωνικής και ανθρωπιστικής προσφοράς προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network