MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το Ανώτατο ακύρωσε 4 εντάλματα για επεισόδια στον ΔΙΑ. Διώκονται για επιθέσεις-εξύβριση αστυνομικών

Advertisement

Sponsored by exness

Ακυρώθηκαν 4 εντάλματα σε βάρος πολιτών για τα επεισόδια στο συγκρότημα ΔΙΑΣ – Θα διωχθούν όμως για επιθέσεις και εξύβριση αστυνομικών – Στο Κακουργιοδικείο θα οδηγηθούν άλλοι 14

Την ακύρωση τεσσάρων ενταλμάτων σύλληψης για τα επεισόδια στο συγκρότημα «ΔΙΑΣ» αποφάσισε το Ανώτατο Δικαστήριο, μετά την προσφυγή τεσσάρων συλληφθέντων.

Advertisement

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times τα τέσσερα πρόσωπα που επέβαιναν σε βαν και θεάθηκαν να «κόβουν» βόλτες έξω από το Προεδρικό και το συγκρότημα «ΔΙΑΣ» κατά την τέλεση των επεισοδίων, αναμένεται να διωχθούν ποινικά για άλλα αδικήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις κατά την ανακοπή τους από την αστυνομία για έλεγχο φέρονται να επιτέθηκαν και να εξύβρισαν αστυνομικούς και συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα.

Οι τέσσερις είναι αντιμέτωποι με τις κατηγορίες εξύβρισης, επίθεσης, οχλαγωγίας, αντίστασης κατά την σύλληψης και για τον περί λοιμοκάθαρσης νόμο.

Υπενθυμίζεται ότι ενώπιον Κακουργιοδικείου για τα επεισόδια στον «ΔΙΑ» αναμένεται να οδηγηθούν δέκα άτομα με τις κατηγορίες -μεταξύ άλλων- του εμπρησμού και της κακόβουλης ζημιάς καθώς και τέσσερα άλλα πρόσωπα που φέρονται να συμμετείχαν στα έκτροπα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Οι τέσσερις σύμφωνα με την αστυνομία μπήκαν παράνομα στον χώρο του Προεδρικού και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς με εκρηκτικές ύλες και φωτοβολίδες.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει την διερεύνηση των υποθέσεων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network