MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το αλκοόλ δεν είναι μαγκιά… Εκστρατεία από τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας

Advertisement

Sponsored by exness

O Κυπριακός Οργανισμός Κέντρων Νεότητας με την υποστήριξη της Pterodocs Productions οργανώνει και υλοποιεί εκστρατεία ενημέρωσης, πρόληψης και ευαισθητοποίησης για τις επιπτώσεις κατάχρησης του αλκοόλ

Σε δελτίο Τύπου του Οργανισμού αναφέρεται ότι η εκστρατεία θα επικεντρωθεί κυρίως στην προβολή του ντοκιμαντέρ «ΕΜΠΟΥΣΑ, Νέοι και Αλκοόλ», της σκηνοθέτιδας Έλενας Αλωνεύτη. Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν σε Κέντρα Νεότητας μέλη του Κυπριακού Οργανισμού Κέντρων Νεότητας τα οποία βρίσκονται και δραστηριοποιούνται Παγκύπρια. Στόχος είναι να αφυπνιστούν οι έφηβοι και οι γονείς για τις επιπτώσεις κατάχρησης του αλκοόλ.

Advertisement

Η σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ Έλενα Αλωνεύτη για τρία χρόνια διείσδυσε στον κόσμο τεσσάρων εφήβων παρουσιάζοντας το πολύ σοβαρό πρόβλημα της πρόσβασης και χρήσης του αλκοόλ από έφηβους. Το ντοκιμαντέρ εντοπίζει και εξετάζει τη σχέση των νέων με το αλκοόλ στη Κύπρο, συμπεριλαμβάνοντας συνεντεύξεις από νέους, γονείς, ειδικούς και κρατικούς αξιωματούχους, με στόχο την αφύπνιση όλων μας γι’ αυτό το πολύ σοβαρό πρόβλημα της Κυπριακής κοινωνίας.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Κέντρων Νεότητας έχει ενσωματώσει το πρόγραμμα στα πλαίσια των γενικότερων δράσεων του για εκπαίδευση, ενημέρωση, ενδυνάμωση και κινητοποίηση των νέων σε σχέση με την διαμόρφωση μιας υγιούς κοινωνίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network