MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το αδιαχώρητο στις Πρώτες Βοήθειες Λάρνακας: «Ασθενής με εγκεφαλικό περίμενε σχεδόν 3 ώρες» (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Το αδιαχώρητο στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας – Πολίτες καταγγέλλουν στη Cyprus Times – Μόλις ένας γιατρός για εκατοντάδες περιστατικά – Περίμεναν μέχρι και 5 ώρες – Ασθενής με εγκεφαλικό περίμενε 3 σχεδόν ώρες

Advertisement

Το αδιαχώρητο επικράτησε το πρωί στις Πρώτες Βοήθειες στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σύμφωνα με καταγγελίες ασθενών στη Cyprus Times υπήρχε μόνο ένας γιατρός για να εξυπηρετήσει τα εκατοντάδες περιστατικά που προέκυψαν.

Συγκεκριμένα, ασθενείς που μετέβηκαν για περίθαλψη χρειάστηκε να περιμένουν αρκετές ώρες μέχρι να τύχουν θεραπείας, ενώ όπως καταγγέλλουν, μεταξύ αυτών υπήρχαν και πολύ σοβαρά περιστατικά εγκεφαλικών με ασθενή να περιμένει μέχρι και σχεδόν 3 ώρες για να εξεταστεί.

Συγκεκριμένα, συγγενής ασθενούς ανέφερε ότι βρισκόταν εκεί από τις 11 το πρωί μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο και μέχρι τις 2 του είχαν κάνει μόνο αναλύσεις και ανέμενε γιατρό. «Έχουμε άρρωστο με εγκεφαλικό, τον φέραμε και είναι τώρα μέσα, δεν τον έχει δει ακόμα γιατρός, του έχουν κάνει μόνο αναλύσεις και περιμένουμε να περάσει ο γιατρός να τον δει. 200 άτομα μαζευτήκαν έξω, ένας γιατρός είναι», δηλώνει συγγενείς ασθενούς στη Cyprus Times.

Άλλος ασθενής ανέφερε στη Cyprus Times τα εξής «έχουμε φτάσει σε μια κατάντια, αυτούς τους ανθρώπους αντί να τους επαινούμε, τους κατηγορούμε. Δεν προλαβαίνουν τα περιστατικά. Μας είπαν ότι ένας γιατρός υπάρχει. Πρέπει να γίνει κάτι με αυτή την κατάσταση, μας έχουν εδώ και περιμένουμε αλλά δυστυχώς…»

Σημειώνεται, σύμφωνα πάντα με τα όσα μας ανέφεραν ασθενείς, ότι ο χρόνος αναμονής σε μερικά περιστατικά ανήλθε μέχρι και τις 5 περίπου ώρες!

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network