MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το αδιαχώρητο για άλλη μία μέρα έξω από τις ΥΚΕ στη Λακατάμια. Αγανακτισμένοι πολίτες (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Εικόνες χάους έξω από τις ΥΚΕ στη Λακατάμια – Πολίτες για ώρες αναμένουν στην ουρά να εξυπηρετηθούν – Επίλυση του προβλήματος ζητούν αγανακτισμένοι πολίτες

Άλλη μία μέρα οι πολίτες που αναμένουν να εξυπηρετηθούν σχηματίζουν ουρές, έξω από το Επαρχιακό Γραφείο των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας στη Λακατάμια.

Advertisement

Όπως καταγγέλλει πολίτης στη Cyprus Times η κατάσταση έχει φτάσει το απροχώρητο, καθώς ο ίδιος προσπαθεί αρκετές ώρες να παραδώσει απαραίτητα έγγραφα στους λειτουργούς για το παιδί του που είναι ΑΜΕΑ.

«Δυστυχώς η κατάσταση στο συγκεκριμένο γραφείο είναι καθημερινά ανυπόφορη. Η είσοδος είναι φραγμένη από δεκάδες πρόσωπα που συνήθως προκαλούν φασαρία και δημιουργούν επεισόδια» καταγγέλλει.

Κάλεσε ταυτόχρονα τους αρμόδιους να βρουν μία λύση για το συγκεκριμένο γραφείο, υποδεικνύοντας ότι καθημερινά επικρατεί η ίδια εικόνα χάους και οι πολίτες δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν.

Πάντως, στο συγκεκριμένο γραφείο δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρούνται εικόνες συνωστισμού, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις ξέσπασαν και επεισόδια.

Χθες στο σημείο κλήθηκε για άλλη μία φορά και η αστυνομία για να επιβάλει την τάξη καθώς αλλοδαποί έβριζαν τους λειτουργούς και προκάλεσαν αναστάτωση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network