MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Της ζήτησε χρήματα… του είπε όχι και την ξυλοφόρτωσε! Χειροπέδες σε 30χρονο για απαγωγή και ξυλοδαρμό γυναίκας στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε 30χρονο Ελληνοκύπριο για υπόθεση απαγωγής 50χρονης γυναίκας στη Λεμεσό – Της ζήτησε χρήματα, του αρνήθηκε και φέρεται να άσκησε βία εναντίον της – Με μώλωπες και κακώσεις η 50χρονη

Υπόθεση απαγωγής 50χρονης γυναίκας διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, που προχώρησε στη σύλληψη 30χρονου Ελληνοκύπριου.

Advertisement

Συγκεκριμένα χθες το πρωί, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η παραπονούμενη -επίσης Ελληνοκύπρια- στην Αστυνομία, βρισκόταν στην οικία του 30χρονου ο οποίος της ζήτησε χρήματα. Όταν του ανέφερε ότι δεν είχε για να του δώσει, ισχυρίζεται ότι αυτός την άρπαξε από τον λαιμό και άρχισε να την χτυπά.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, η 50χρονη προσπάθησε να του ξεφύγει, ωστόσο αυτός ασκώντας βία, την τράβηξε στο όχημα του, αφού προηγουμένως της κτύπησε το κεφάλι στην πόρτα του αυτοκινήτου και την οδήγησε σε απόμερο μέρος της επαρχίας Λεμεσού.

Στο μεταξύ στην Αστυνομία λήφθηκε ανώνυμη πληροφορία για βία που ασκήθηκε σε βάρος γυναίκας. Η Αστυνομία επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την 50χρονη, η οποία υπό την απειλή βίας και φοβούμενη για την σωματική της ακεραιότητα, ανέφερε ότι ήταν καλά στην υγεία της και ότι δε χρειαζόταν βοήθεια. Ωστόσο αυτή κλήθηκε να παρουσιαστεί σε αστυνομικό σταθμό. Όταν το έπραξε, λίγη ώρα μετά, ήταν εμφανώς κτυπημένη, φέροντας μώλωπες και άλλες κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος της.

Ο 30χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για υπόθεση απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και απειλής βιαιοπραγίας και τέθηκε υπό κράτηση για μία μέρα με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network