MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Της ζήτησαν νερό αλλά τελικά… την ξάφρισαν! Πως έπεσε στην παγίδα γυναίκα στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Νεαρές θέλησαν να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη συνταξιούχας γυναίκας – Την έκλεψαν στο σπίτι της ζητώντας της νερό

Advertisement

Θύμα απατεώνων νεαρών κοριτσιών έπεσε το Σάββατο που μας πέρασε γυναίκα από την Λεμεσό. Συγκεκριμένα κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λεμεσού πως την ίδια ημέρα κλάπηκε από την οικία της το πορτοφόλι της.

Σύμφωνα με την παραπονουμενή, γύρω στο μεσημέρι, ενώ βρισκόταν στην βεράντα της, την προσέγγιζαν δυο νεαρές κοπέλες εκ των οποίων η μια της ζήτησε ενά ποτήρι νερό. Η συνταξιούχος γυναίκα αμέσως προσφέρθηκε να δώσει νερό στις δυο άγνωστες και έτσι πήγε με την μια νεαρή στην κουζίνα… η άλλη όμως παρέμεινε στην εξώπορτα. Ακολούθως αφού τους πρόσφερε νερό αναχώρησαν.

Στην συνέχεια η παραπονούμενη αναζήτησε το πορτοφόλι της το οποίο βρισκόταν μέσα στην τσάντα της. Τότε αντιλήφθηκε πως είχε κάνει «φτερά». Ακολούθως αναζήτησε τις δυο νεαρές και όταν τις εντόπισε αυτές αρνήθηκαν ότι έχουν οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνιση του πορτοφολιού.

Αφού έγινε καταγγελία στην Αστυνομία οι δυο νεαρές ηλικίας 19 και 16 ετών, συνελήφθησαν. Σε κατάθεση τους παραδέχθηκαν, τελικά, ότι έκλεψαν το πορτοφόλι της από την εν λόγω γυναίκα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network