MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Την «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο φορτωμένη με 60 κιλά καπνό για ναργιλέ

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό κράτηση ύποπτη για εισαγωγή καπνού χωρίς δασμό – Έφερε από Αθήνα 60 κιλά καπνό για ναργιλέ

Advertisement

Ύποπτη, κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου, για κατοχή μεγάλης ποσότητας καπνού, προσήχθη σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για το αδίκημα της δόλιας αποφυγής καταβολής εισαγωγικού δασμού και φόρου κατανάλωσης και άλλα αδικήματα και τελεί υπό κράτηση.

Σε ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων αναφέρεται ότι “ο δικηγόρος υπεράσπισης ζήτησε χρόνο να μελετήσει την υπόθεση και η ύποπτη τέθηκε υπό κράτηση με διαταγή του Δικαστηρίου προκειμένου να διασφαλιστεί η προσέλευση της στο Δικαστήριο την 1 Ιουλίου 2016 που ορίστηκε η υπόθεση”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση “στις 28 Ιουνίου 2016, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, κατά τον έλεγχο επιβατών πτήσης που αφίχθηκε από την Αθήνα, με βάση προφίλ κινδύνου από την ΥΚΑΝ Αεροδρομίου Λάρνακας, εντοπίστηκαν στις αποσκευές επιβάτιδας κάτοχου ελληνικού διαβατηρίου, 42 συσκευασίες του ενός κιλού καπνού για ναργιλέ μάρκας AL FAKHER και 6 συσκευασίες των 3 (τριών) κιλών καπνού για ναργιλέ μάρκας NAKHLA συνολικού βάρους 60 κιλών”.

Ο καπνός κατασχέθηκε ως υποκείμενος σε δήμευση και η επιβάτιδα συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα.

Ο εισαγωγικός δασμός και οι φόροι που αναλογούν στον καπνό ανέρχονται σε €12,527. Η υπόθεση τυγχάνει χειρισμού από το Τμήμα Τελωνείων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network