MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Την Τρίτη η κηδεία της 24χρονης Νικολέττας. Η επιθυμία της οικογένειάς της

Advertisement

Sponsored by exness

Στην τελευταία της κατοικία η 24χρονη Νικολέττα από την Πάφο που έφυγε μετά από γενναία «μάχη» με τη λευχαιμία – Κηδεύεται την Τρίτη – Η επιθυμία της οικογένειάς της

Το τελευταίο αντίο στην πολυαγαπημένη τους Νικολέττα Χρυσάνθου θα πουν την ερχόμενη Τρίτη η οικογένεια, οι φίλοι και γνωστοί της.

Advertisement

Η κηδεία της θα τελεστεί στις 20 Ιουλίου 2021, η ώρα 5 το απόγευμα, στον ιερό ναό Αποστόλου Αντρέα στο χωριό Έμπα της επαρχίας Πάφου. Λόγω των περιοριστικών μέτρων η οικογένεια της δε θα δεχτεί συλλυπητήρια ενώ επιθυμεί η κηδεία να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Σημειώνεται ότι θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Στη μνήμη της 24χρονης θα γίνονται εισφορές για τους συνδέσμους «Ένα όνειρο μια ευχή» και «Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου».

Η οικογένεια της άτυχης νεαρής εκφράζει ευχαριστίες από καρδιάς σε όλο τον κόσμο για τη στήριξη και την αγάπη που έδειξε στην Νικολέτα.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή κοπέλα «έφυγε» το πρωί της Κυριακής για τη γειτονιά των αγγέλων μετά από γενναία «μάχη» που έδινε με τη λευχαιμία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal