MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Την σκότωσε «για να μην υποφέρει»… Αρχίζει η δίκη για τη δολοφονία της 75χρονης Βρετανίδας στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Αρχίζει η δίκη για τη δολοφονία της 75χρονης Βρετανίδας από το σύζυγό της στην Πάφο – Ο Βρετανός αντιμετωπίζει την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης

Ενώπιoν του δικαστηρίου Πάφου αρχίζει σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας 75χρονης από τη Βρετανία , τον περασμένο Δεκέμβρη, από τον σύζυγο της επίσης Βρετανό ηλικίας 74 ετών.

Advertisement

Το ζευγάρι διέμενε στο χωριό Τρεμιθούσα.

Ο 74χρονος υποστηρίζει ότι σκότωσε τη σύζυγο του αποφράσσοντας με τα χέρια του τη μύτη και το στόμα της επειδή ήταν άρρωστη με λευχαιμία και δεν μπορούσε να την βλέπει να υποφέρει. Ο ίδιος στην συνέχεια έλαβε φάρμακα με στόχο να θέσει τέρμα στην ζωή του αλλά σώθηκε όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πάφου όπου του έγινε πλύση στομάχου. Για την υπόθεση επιδεικνύουν μεγάλο ενδιαφέρον Βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Βρετανός αντιμετωπίζει την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης αλλά η συνήγορος του με αίτημα της προς την νομική υπηρεσία έχει ζητήσει την διαφοροποιήσει της κατηγορίας σε ανθρωποκτονία.

Σημειώνεται ότι το βράδυ της 18ης Δεκεμβρίου η αστυνομία έλαβε γνώση για το θλιβερό περιστατικό μέσω της Interpol την οποία ενημέρωσε ο αδερφός του φερόμενου ως δράστη ο οποίος είχε λάβει σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα από τον ίδιο τον 74χρονο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network