MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Την Πάφο επισκέφθηκε η πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Κύπρο

Advertisement

Sponsored by exness

Επίσκεψη στην πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης πραγματοποίησε η πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Κύπρο κ. Καθλιν Αν Ντοχερτυ- Η κα. Ντοχερτυ εξέφρασε και δημόσια την αγάπη της για την Πάφο, την ιστορία, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της ενώ σημείωσε στο ημερολόγιο της σημαντικές εκδηλώσεις της Πολιτιστικής πρωτεύουσας κατά την τρέχουσα χρόνια που θα ήθελε να παρακολουθήσει

Advertisement

Η Πρέσβειρα των ΗΠΑ επισκέφτηκε την δημοτική πινακοθήκη Πάφου και παρακολούθησε το  έργο  «μακρινή χωρά» που πρόκειται για μια βιντεοεγκαταση ενώ ενωρίτερα είχε συναντήσεις με τον δήμαρχο της Πόλης Φαίδωνα Φαίδωνος και τον πρόεδρο του Πάφος 2017 Δρ. Χρήστο Πατσαλιδη. Η κα. Ντοχερτυ σημείωσε ότι το όραμα της Πάφου γίνεται πραγματικότητα εκφράζοντας την ικανοποίηση της για την ολοκλήρωση των έργων στην πόλη. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση η πρέσβειρα των Η.Π.Α. ανέφερε ότι η Πάφος ήταν η καταλληλότερη επιλογή, για να είναι η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2017,  αφού  η πλούσια  της ιστορία είναι γεμάτη από την ανάμειξη πολιτισμών  και ανθρώπων.  Απαντώντας σε ερώτηση για τους δεσμούς Κύπρου και ΗΠΑ ανέφερε ότι είναι πολύ ισχυροί και συνεχώς ενισχύονται. Στον τελευταίο ενάμιση χρόνο που είναι στην Κύπρο, κατέληξε, κάθε μέρα και κάθε εβδομάδα σκάφτεται τρόπους προκειμένου να ισχυροποιούνται περαιτέρω οι σχέσεις αυτές.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Πάφος 2017 Χρήστος Πατσαλιδης χαρακτήρισε την κα. Ντοχερτυ καλή φίλη της Πάφου. Με δική της πρωτοβουλία ενημερώθηκε για το πρόγραμμα της πολιτιστικής πρωτεύουσας και εξέφρασε την επιθυμία, ανέφερε, να παραστεί σε διάφορες δράσεις του οργανισμού.  Είναι πολύ ευχάριστο και ελπιδοφόρο κατέληξε ο κ.Πατσαλιδης που και εκπρόσωποι άλλων κρατών αναγνωρίζουν και εκτιμούν το έργο που γίνεται στην πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network