MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Την έβγαλε «καθαρή» ο μικρός γιος της οικογένειας των βιαστών

Advertisement

Sponsored by exness

«Μηδέν» χρόνια στη φυλακή – Ελεύθερος με εγγύηση… Το νεαρό της ηλικίας και η μεταμέλεια έπεισε το δικαστήριο

Advertisement

Με το ελαφρυντικό του νεαρού της ηλικίας του, κατά τη χρονική περίοδο που διαπράχθηκαν τα αδικήματα, ο πρόεδρος του Κακουργιοδικείου αποφάσισε όπως αφεθεί ελεύθερος ο 36χρονος γιος της τετραμελούς οικογένειας που κατηγορείται για βιασμούς και άσεμνες επιθέσεις εναντίον συγγενικών στην πλειοψηφία τους προσώπων, στην υπόθεση που συγκλόνισε την κυπριακή κοινή γνώμη.

Ο πρόεδρος ανέφερε, αιτιολογώντας την απόφαση του Κακουργιοδικείου, ότι ο 36χρονος στερήθηκε της ελευθερίας του για περισσότερο από τρεις μήνες, ενόσω η δικαστική διαδικασία ήταν σε εξέλιξη, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι ο 36χρονος παραδέχθηκε την ενοχή του και έδειξε μεταμέλεια.

Αφέθηκε ελεύθερος με την προϋπόθεση να καταβάλει εγγύηση ύψους 5 χιλιάδων ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή για δύο χρόνια, ώστε να μην επαναλάβει τα ίδια αδικήματα.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η Κατηγορούσα Αρχή, αναμένεται να προχωρήσει σε έφεση καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένη από την απόφαση του Κακουργιοδικείου.

Για την ίδια υπόθεση, έχουν οδηγηθεί στις Κεντρικές Φυλακές ο 63χρονος πατέρας του, η 64χρονη μητέρα του και ο 37χρονος αδελφός, εν αναμονή της εκδίκασης της υπόθεσης τους που θα αρχίσει τον Φεβρουάριο, αφού κανένας τους δεν παραδέχθηκε ενοχή στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζουν κατηγορίες που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, βιασμού, απόπειρας βιασμού, διαφθοράς γυναίκας κάτω των 13 ετών, άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας και άσεμνης επίθεσης εναντίον άνδρα.

Τα αδικήματα, σύμφωνα με τις καταγγελίες επτά ατόμων, διαπράχθηκαν την περίοδο 1992-2002.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network