MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Την «έκοψαν» στο αεροδρόμιο Λάρνακας φορτωμένη με καπνό (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Κατασχέθηκαν 23 κιλά καπνού για στριφτό τσιγάρο στο Αεροδρόμιο Λάρνακας – Ιρλανδή επιχειρούσε να μεταφέρει την ποσότητα στη Βρετανία

Advertisement

Το Τμήμα Τελωνείων ανακοίνωσε ότι, τα μεσάνυχτα της 8ης Ιουνίου 2017, κατά τον συνήθη έλεγχο των αποσκευών των επιβατών που αναχωρούσαν με προορισμό το Γκάτγουικ της Μεγάλης Βρετανίας, που διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας στο Αεροδρόμιο Λάρνακας σε συνεργασία με Λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, εντοπίστηκε στις αποσκευές μίας γυναίκας ιρλανδικής καταγωγής, ποσότητα 460 συσκευασιών των 50 γραμμαρίων καπνού (σύνολο 23 κιλά) για στριφτό τσιγάρο μάρκας “GOLDEN VIRGINIA”.

Από τις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο καπνός, η δασμοφορολογική επιβάρυνση του οποίου ανέχεται στα € 4.800,00, μεταφέρθηκε παράνομα στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα.

Η επιβάτιδα συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα και η ποσότητα του καπνού που εντοπίστηκε, κατασχέθηκε από τις Τελωνειακές Αρχές.

Σήμερα (9ης Ιουνίου 2017), το εν λόγω πρόσωπο, θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για εξασφάλιση διατάγματος προσωποκράτησης της.

Η υπόθεση διερευνάται από το Τμήμα Τελωνείων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network