MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Την δολοφόνησε κι επέστρεψε για να ληστέψει ξανά ενώ καταζητείτο ο 29χρονος… «Συγγνώμη για τον πόνο…»

Advertisement

Sponsored by exness

Τα ομολόγησε όλα ο 29χρονος Λιθουανός – Πως ο εθισμός του στον τζόγο τον οδήγησε στο αποτρόπαιο έγκλημα και πως επέφερε τον θάνατο στην πρώην σύντροφο του, την άτυχη μητέρα τριών παιδιών – Ζήτησε συγγνώμη για τον πόνο που προκάλεσε και είπε ότι θα βοηθήσει τις αρχές – Τέθηκε υπό κράτηση και ο 29χρονος και ο 24χρονος συνεργός του – Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Όσα μεσολάβησαν πριν τη διάπραξη του φόνου, η πάλη μεταξύ θύματος και δράστη, οι κινήσεις του 29χρονου Λιθουανού τις μέρες που καταζητείτο από την Αστυνομία, η σχέση που είχαν και ο εθισμός του στον τζόγο που τον οδήγησε στη ληστεία ήταν όσα ακούστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το πρωί, όπου οδηγήθηκαν οι δύο ύποπτοι.

Advertisement

Ο 29χρονος καθ’ ομολογία δράστης και ο συνεργός του, παρουσιάστηκαν χωρίς δικηγόρο στο Δικαστήριο, το οποίο διέταξε την κράτηση τους για περίοδο 8 ημερών.

«Ευχαριστώ όλους, ζητώ συγγνώμη που προκάλεσα πόνο σε τόσους ανθρώπους και θα βοηθήσω την Αστυνομία στη διερεύνηση της υπόθεσης» είπε ενώπιον του Δικαστηρίου ο 29χρονος Λιθουανός, που ομολόγησε ότι σκότωσε την 36χρονη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, όταν μπήκε στο σπίτι της στον Άγιο Τύχωνα με σκοπό να τη ληστέψει.

«Δέχομαι ότι ήμουν εκεί δεν έκλεψα κάτι, ζητώ συγγνώμη απολογούμαι» είπε ο 24χρονος συνεργός του, επίσης Λιθουανός.

Όπως ακούστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου, ο εθισμός του 29χρονου στον τζόγο ήταν αυτός που τον οδήγησε να ληστέψει την οικία της 36χρονης πρώην συντρόφου του, αφού εξαιτίας αυτού έχανε όλα του τα χρήματα. Αυτός ήταν και ο λόγος που η άτυχη γυναίκα αποφάσισε να τον χωρίσει, τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε.

Δράστης και συνεργός, συνωμότησαν να διαπράξουν τη ληστεία μία μέρα πριν και αφού ο 29χρονος ήταν απελπισμένος επειδή είχε χάσει όλο του τον μισθό στον τζόγο. Ο 24χρονος συμφώνησε μαζί του. Σκοπός του ήταν να καταφέρει όχι απλώς να κλέψει προσωπικά της αντικείμενα αξίας αλλά να αποκτήσει πρόσβαση και στο κινητό της τηλέφωνο, αφού γνώριζε τους κωδικούς για τραπεζικούς λογαριασμούς στου οποίους υπήρχαν μεγάλες καταθέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Καρέ-καρέ οι προσπάθειες διαφυγής του δολοφόνου της Iryna στα χωράφια λίγο πριν συλληφθεί

Επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος!

Στα αξιοσημείωτα από όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο κατά το αίτημα της Αστυνομίας για προσωποκράτηση των δύο, ήταν ότι ο 29χρονος Λιθουανός όλες αυτές τις μέρες που καταζητείτο από τις αρχές κυκλοφορούσε σε διάφορους χώρους, πόλεις και χωριά. Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, είχε μεταβεί και στη Λευκωσία με σκοπό να πουλήσει τα κλοπιμαία αντικείμενα, όπως και έκανε. Μετέβη μάλιστα και στα χωριά Αγρός και Ασκάς, και συγκεκριμένα σε εξοχικές κατοικίες όπου είχε διαμείνει στο παρελθόν με την 36χρονη γυναίκα, χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν αφού κυκλοφορούσε με μάσκα λόγω κορωνοϊού και με βαμμένα τα μαλλιά του μαύρα.

Με απύθμενο μάλιστα θράσος, ο 29χρονος επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος, λίγο πριν συλληφθεί χθες, γι’ αυτό βρισκόταν και στην περιοχή. Συγκεκριμένα όπως ακούστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου από τον ανακριτή της υπόθεσης Υπαστυνόμο Γιάννο Κωνσταντίνου, επέστρεψε χθες από το χωριό Ασκάς στη Λεμεσό.

«Μετέβηκε εκ νέου στην οικία του θύματος, εισήλθε με τον ίδιο τρόπο στην κατοικία με σκοπό όπως ανέφερε να κλέψει και άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Ήχησε ο συναγερμός της κατοικίας και τράπηκε σε φυγή, χωρίς να καταφέρει να κλέψει οτιδήποτε, όπου και στη συνέχεια εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας και συνελήφθη».

Όσον αφορά τον 24χρονο συνεργό, αυτός σε θεληματική του κατάθεση επιβεβαίωσε τα όσα είπε ο 29χρονος ότι δηλαδή συνωμότησε μαζί του για να διαρρήξουν το σπίτι του θύματος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network