MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Την ανακοίνωση Υπ. Παιδείας για τελετές αποφοίτησης, χαιρετίζει η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μ.Ε.

Advertisement

Sponsored by exness

Την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, ημερομηνίας 10 Ιουνίου, που αναφέρεται στη διοργάνωση των τελετών αποφοίτησης των σχολείων, τηρουμένων των μέτρων προστασίας όπως αυτά καθορίζονται από το Υπουργείο Υγείας, χαιρετίζει, σε ανακοίνωση της, η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης

«Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις δυσκολίες που υπάρχουν ιδιαιτέρα στα μεγάλα σχολεία και αφουγκραζόμαστε τους προβληματισμούς των Διευθύνσεων και εκπαιδευτικών όσον αφορά στην προετοιμασία αλλά και στον χρόνο της διεξαγωγής των τελετών αποφοίτησης. Παρόλα αυτά θεωρούμε ότι με καλή θέληση, συνεργασία και τη δεδομένη στήριξη του οικείου Συνδέσμου Γονέων, καθώς και την υποστήριξη της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας, θέτοντας ως προτεραιότητα μας τα συναισθήματα των τελειόφοιτων μαθητών, τα οποιαδήποτε λειτουργικά προβλήματα μπορούν να ξεπεραστούν», προσθέτει.

Advertisement

Αναφέρει, επίσης, ότι οι φετινοί τελειόφοιτοι μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων και Τεχνικών Σχολών έχουν στερηθεί πολλές από τις εμπειρίες της μαθητικής ζωής, αναμνήσεις που θα τους συντρόφευαν στην υπόλοιπη ζωή τους.

«Πέρα από τα όσα τους στέρησε η πανδημία, θυμίζουμε την ακύρωση των παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου λόγω των καιρικών συνθηκών όπως και άλλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δράσεων. Εφόσον τα μέτρα υγιεινής προστασίας το επιτρέπουν, ευελπιστούμε ότι θα τους δοθεί η μοναδική ευκαιρία που έχουν για να κουβαλούν εφ’ όρου ζωής, την ξεχωριστή ανάμνηση από τα μαθητικά τους χρόνια, την τελετή αποφοίτησης από το σχολείο τους», καταλήγει.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network