MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Την αμέριστη στήριξη της πολιτείας προς τον σύνδεσμο «Χάρισμα» εξέφρασε ο Τσιόλας

Advertisement

Sponsored by exness

Την αμέριστη στήριξη της πολιτείας προς τον φιλανθρωπικό σύνδεσμο «Χάρισμα» για Παιδιά με Ειδικές Ανάγκες και ιδιαίτερα χαρίσματα στη Λάρνακα, εξέφρασε σήμερα ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, Θεοδόσης Τσιόλας

Advertisement

Σε χαιρετισμό του σε εκδήλωση με τίτλο «Χριστούγεννα στην πόλη» που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο ραδιοσταθμός 99FM στη Λάρνακα, ο κ. Τσιόλας ανέφερε ότι η ανταπόκριση όλων όσοι παρευρέθηκαν στην Πλατεία Ερμού «αποκτά ιδιαίτερη σημασία», αφού, όπως είπε, με την παρουσία τους ενισχύουν έναν ευγενικό σκοπό, εκδηλώνοντας την αγάπη, τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους «στο έργο και στις προσπάθειες που καταβάλλει ο φιλανθρωπικός Σύνδεσμος «Χάρισμα» για Παιδιά με Ειδικές Ανάγκες αλλά και ιδιαίτερα χαρίσματα».

Πρόσθεσε ότι «η αξία τέτοιων εκδηλώσεων είναι πολλαπλή, γιατί πέρα από τον ψυχαγωγικό και ενημερωτικό τους χαρακτήρα, καλλιεργούν συνειδήσεις και αναβαθμίζουν το επίπεδο του πολιτισμού μας, αφού συμβάλλουν έμπρακτα και ουσιαστικά στην ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από την ισότητα, τον σεβασμό και την αποδοχή της διαφορετικότητας».

Αναφερόμενος στον φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σύνδεσμο «Χάρισμα», ο κ. Τσιόλας είπε ότι «ιδρύθηκε το 2016 με σκοπό να παρέχει υπηρεσίες και υποστήριξη σε χαρισματικά άτομα με ειδικές ικανότητες, προκειμένου να καλλιεργήσουν περαιτέρω το ταλέντο τους αλλά και να το αναδείξουν μέσα από τη δύναμη και την ευεργετική επιρροή, που ασκεί κάθε μορφή τέχνης στον άνθρωπο. Γιατί η τέχνη», σημείωσε, «αποτελεί φορέα αξιών, που έχει τη δύναμη να διευρύνει τους ορίζοντες του μυαλού, να προσφέρει αισθητική ποιότητα, να συγκινεί και να δημιουργεί ανεπανάληπτα συναισθήματα».

Επιπρόσθετα, συνέχισε, «ο σύνδεσμος μέσα από το θεάρεστο έργο που επιτελεί, στηρίζει με κάθε τρόπο την ομαλή ένταξη και την ωφέλιμη συμμετοχική δράση των χαρισματικών ατόμων με ειδικές ικανότητες μέσα στο κοινωνικό σύνολο, προσφέροντας τους απλόχερη την αγάπη, την αποδοχή και την αναγνώριση, που δικαιωματικά τους αξίζει».

Ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου συνεχάρη τους ανθρώπους του ραδιοσταθμού 99FM, «για την όμορφη διοργάνωση και για το γεγονός ότι μέσα από αυτή τους την ευγενική πρωτοβουλία προσφέρουν και αυτά τα «Χριστούγεννα στην πόλη» μοναδικά όμορφες και ανθρώπινες στιγμές, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο, το εορταστικό πνεύμα των Άγιων αυτών ημερών και το μεγαλείο του εθελοντισμού και την αξία της αγάπης».

«Θερμά συγχαρητήρια και την αμέριστη στήριξη της πολιτείας», εξέφρασε ο κ. Τσιόλας και προς τα μέλη του Συνδέσμου «Χάρισμα», που «υπηρετούν με συνέπεια, ανιδιοτέλεια και αφοσίωση τους σκοπούς και τους στόχους τους. Το πιο ζεστό χειροκρότημα αξίζουν οι ταλαντούχοι και χαρισματικοί αυτοί άνθρωποι, που αποτελούν φωτεινά παραδείγματα για όλους μας, αφού στα μάτια τους διακρίνει κανείς την αλήθεια, την  αισιοδοξία, την άδολη αγάπη, την ειλικρίνεια, την αγωνιστικότητα, την ευτυχία», ανέφερε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΚΟΚΟΡΙΝ;

ShootandGoal