MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τιμήθηκαν αγωνιστές της ΕΟΚΑ σε εκδήλωση στην Αθήνα

Advertisement

Sponsored by exness

Τιμήθηκαν αγωνιστές της ΕΟΚΑ σε εκδήλωση στην Αθήνα – Eπιδόθηκαν μετάλλια του Συλλόγου καθώς και τιμητικά διπλώματα

Αγωνιστές της ΕΟΚΑ τιμήθηκαν σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός στην Αθήνα.

Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση, την Παρασκευή το βράδυ πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η τελετή Αναγορεύσεως των Γεωργίου Κοντόπουλου, Θάσου Σοφοκλέους , Πέτρου Στυλιανού, Ρένου Κυριακίδη και Ανδρέα Μαϊμαρίδη σε επίτιμα μέλη του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, στην κεντρική αίθουσα του Συλλόγου.

Στα επίτιμα μέλη του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασός επιδόθηκαν μετάλλια του Συλλόγου καθώς και τιμητικά διπλώματα. Στο περιθώριο της εκδήλωσης , έγινε και η επιτιμοποίηση των Επιζώντων Αγωνιστών του Απελευθερωτικού Αγώνα της Κύπρου ( 1955 – 1959) .

Στην εκδήλωση χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του Φιλολογικού Συλόγου Παρνασσός Βασιλειος Λ. Κωνσταντινόπουλος Καθηγητής Πανεπιστημίου και ο Γενικός Γραμματέας του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, Μάκης Ν. Φωκάς. Επίσης το μέλος του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός από την Κύπρο Σταύρος Σταύρου διάβασε για τη δράση των τιμωμένων.

Η εκδήλωση περιλάμβανε και μουσικό αφιέρωμα στους ήρωες της ΕΟΚΑ 1955- 1959 σε ερμηνεία Χρήστου Κάλλοου και στίχους Νίκου Παπακλεοβούλου. Σε χαιρετισμό του ο Νίκος Παπακλεοβούλου εξέφρασε την συγκίνησή του που Ελλαδίτες τραγουδιστές συμμετείχαν στην εκδήλωση για να τραγουδήσουν για την ΕΟΚΑ.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network