MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τηλεφωνούν για τα πάντα στο 1420 οι Κύπριοι…! «Ρωτούν αν θα κολλήσουν κορωνοϊό από τα μούσμουλα!» (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

«Φωτιά» και σήμερα στο τηλεφωνικό κέντρο 1420 για τον κορωνοϊό – Ανούσιες ερωτήσεις από το κοινό καθυστερούν τους λειτουργούς – Και νέα έκκληση από την Υπεύθυνη Υπηρεσίας Ασθενοφόρων

Χιλιάδες είναι οι κλήσεις που λαμβάνει το τηλεφωνικό κέντρο 1420 της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων μετά και τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο με το σύστημα να υπερφορτώνεται και να «πέφτει» συνεχώς.

Advertisement

400 κλήσεις ανά μισή ώρα δέχεται τα τελευταία 24ωρα το τηλεφωνικό κέντρο 1420 το οποίο δημιουργήθηκε για πληροφορίες προς το κοινό για τον κορωνοϊο.

Σε επικοινωνία που είχε η Cyprus Times με την Προϊστάμενη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων Κύπρου, Ριάνα Κωνσταντίνου, μας ανέφερε πως η κατάσταση έχει ξεφύγει. «Μας παίρνει κόσμος αλλά μας ρωτάει άσχετα πράγματα, μας κάνουν ανούσιες ερωτήσεις» επισημαίνει η κ. Κωνσταντίνου.

«Μας ρωτάνε αν τα μούσμουλα (μέσπιλα) έχουν κορωνοϊό… Μια ώρα να εξηγούμε και ο κόσμος να επιμένει. Άλλη μια ερώτηση από τον κόσμο είναι αν θα κάνουν έρωτα με τους συντρόφους τους ενώ είχαν ταξιδέψει στο εξωτερικό».

Τα τηλεφωνήματα δεν σταματούν για ολόκληρο το 24ωρο μας επισημαίνει η κ. Κωνσταντίνου τονίζοντάς μας πως ο «κόσμος που πραγματικά χρειάζεται να ενημερωθεί δεν μπορεί να πάρει γραμμή λόγω αυτών των τηλεφωνημάτων που δεχόμαστε» εξηγεί.

Για ακόμη μια φορά η Υπεύθυνη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων Ριάνα Κωνσταντίνου απευθύνει έκκληση προς το κοινό παίρνει τηλέφωνο για σημαντικά ερωτήματα και όχι ανούσια.

Φωτογραφίες απο το κέντρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network