MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής στήριξης για προσωπικό νοσοκομείων από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις

Advertisement

Sponsored by exness

Ειδική τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης, η οποία απευθύνεται σε όλο το ιατρικό, παραϊατρικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό των κρατικών και ιδιωτικών νοσοκομείων και κλινικών της Επαρχίας της Πάφου, σχεδίασε το Συμβουλευτικό Κέντρο Έρευνας και Ψυχολογικών Υπηρεσιών (Σ.Κ.Ε.Ψ.Υ.), του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.

Σκοπός της τηλεφωνικής γραμμής, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πανεπιστημίου, είναι η ψυχολογική υποστήριξη των ενδιαφερομένων σε θέματα που αφορούν την πανδημία του κορωνοϊού και των οιονδήποτε επιπτώσεων μπορεί να έχει η πανδημία στην καθημερινότητά τους.

Advertisement

Οι σύμβουλοι της γραμμής, υπό την εποπτεία του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις, χειρίζονται όλα τα περιστατικά με πλήρη επαγγελματισμό, τηρούν την αρχή της ανωνυμίας και δεν ζητούν οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία.

Οι ώρες λειτουργίας της γραμμής υποστήριξης είναι: ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΚΥΡΙΑΚΗ, 08:00-20:00 και στο τηλέφωνο επικοινωνίας είναι : 96-417024

Ακόμη, το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου και το Εργαστήριο Intelligent Systems δημιούργησαν μία νέα ιστοσελίδα για υποστήριξη μαθητών, αλλά και των εκπαιδευτικών, η οποία στοχεύει να λειτουργήσει ως απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη των συμμετεχόντων.

Ομάδα καθηγητών του Τμήματος, σε συνεργασία με υποψήφιους διδάκτορες και φοιτητές, θα προσφέρουν απομακρυσμένη βοήθεια σε μαθητές και καθηγητές της Επαρχίας Πάφου, που αντιμετωπίζουν τεχνικές δυσκολίες σύνδεσης και αλληλεπίδρασης με το λογισμικό, το οποίο χρησιμοποιείται από τη δημόσια εκπαίδευση στο πλαίσιο της διαδικασίας τηλεδιδασκαλίας των μαθητών.

Η όλη υπηρεσία σχεδιάστηκε με σκοπό την εξ αποστάσεως τεχνική υποστήριξη σε μαθητές και καθηγητές, σχετικά με την εγκατάσταση και χρήση εφαρμογών τηλεκπαίδευσης (distance learning).
Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου έχοντας την εμπειρία από τα Προγράμματα Σπουδών του, τα οποία παρέχονται παράλληλα με τη συμβατική μορφή τους και σε εξ αποστάσεως εκπαίδευση, κατέχει την τεχνογνωσία να βοηθήσει στην ομαλή λειτουργία της διαδικασίας, αναφέρεται στην ανακοίνωση. Ο σύνδεσμος για την είσοδο στην πλατφόρμα είναι: http://isl.nup.ac.cy/helpdesk , καταλήγει.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network