MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τηλεφωνική επικοινωνία Σπέχαρ με Αναστασιάδη και Ακιντζί ενόψει άτυπης συνάντησης 

Advertisement

Sponsored by exness

Τηλεφωνική επικοινωνία Σπέχαρ με Αναστασιάδη και Ακιντζί ενόψει άτυπης συνάντησης – Βολιδοσκοπεί προθέσεις και στόχους η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ

Advertisement

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί είχε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της αυριανής άτυπης συνάντησης των δυο ηγετών, την οποία η κ. Σπέχαρ θα φιλοξενήσει στην οικία της, στην υπό τον έλεγχο των Ηνωμένων Εθνών περιοχή του παλιού Αεροδρομίου Λευκωσίας .

`Οπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, κ. Σπέχαρ θα μιλήσει με τις δυο πλευρές και σήμερα, ενόψει της αυριανής συνάντησης. Οι συζητήσεις αυτές, αφορούν τις προσδοκίες που έχουν οι δυο πλευρές και τα θέματα για τα οποία θέλουν να μιλήσουν οι δυο ηγέτες. Τους ακούει και μεταφέρει μηνύματα στο πλαίσιο της προετοιμασίας που γίνεται, επεσήμανε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ενημερωμένη πηγή.

Πρόσθεσε πως εναπόκειται στους ηγέτες να αποφασίσουν για την ατζέντα της συνάντησης, πόσο αυτή θα διαρκέσει, το πώς θα προχωρήσει η συνάντηση, και εάν θα εκδώσουν κάποια κοινή δήλωση μετά από αυτήν, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση πως κατά τη συνάντηση θα τεθεί προς συζήτηση και το θέμα των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

Στο μεταξύ, ο εκπρόσωπος Τύπου των Ηνωμένων Εθνών, Αλίμ Σιντίκ, δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων πως “συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την άτυπη συνάντηση των ηγετών αύριο και στο πλαίσιο αυτό τα Ηνωμένα ‘Εθνη βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και με τις δυο πλευρές για οριστικοποίηση των διευθετήσεων για τη συνάντηση. Η Αναπληρωτής Ειδική Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ και Ειδική Αντιπρόσωπός του στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, προσβλέπει να φιλοξενήσει τους ηγέτες στις 10.30 αύριο το πρωί”, σημείωσε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network