MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τη βίασε για να την εκδικηθεί για ότι έκανε με άλλον άντρα… 6 χρόνια «μέσα»

Advertisement

Sponsored by exness

6 χρόνια πίσω από τα σίδερα 40χρονος για το βιασμό της πρώην του – Ένοχος στις κατηγορίες της απαγωγής και του βιασμού – Τον Δεκέμβριο του 2015 – Για να την εκδικηθεί… είπε ο 40χρονος για όσα έκανε εκείνη με άλλον

Advertisement

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε χθες στη Λευκωσία, έστειλε 40χρονο πίσω από τα σίδερα για περίοδο έξι χρόνων, αφού κρίθηκε ένοχος τα αδικήματα της απαγωγής και βιασμού της πρώην συζύγου του, που διαπράχθηκαν στις 15 Δεκεμβρίου 2015 στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρεται και στην απόφαση του δικαστηρίου, ενώ η πρώην σύζυγος του επέστρεφε στο σπίτι της με τον συνοδό της, ο 40χρονος εμφανίστηκε μπροστά τους, ανάγκασε την γυναίκα να εισέλθει στο όχημα του και αφού την οδήγησε σε πεζοδρόμιο στην περιοχή της Παλλουριώτισσας, όπου δεν υπήρχαν κοντά σπίτια, τη βίασε.

Η παραπονούμενη έκλαιγε και τον εκλιπαρούσε να σταματήσει και να την πάρει σπίτι της αλλά «εκείνος συνέχισε το ανοσιούργημα του, λέγοντας της ότι θα της έκανε αυτά που είχε ακούσει ότι είχε κάνει με άλλον άντρα», όπως επί λέξει αναφέρεται στην απόφαση του δικαστηρίου.

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου επικαλέστηκε ενώπιον του δικαστηρίου το λευκό μητρώο του πελάτη του, τις προσωπικές του συνθήκες, τις συνέπειες που θα υποστούν οι ανήλικες θυγατέρες του, το γεγονός ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και τη μικρή διάρκεια του βιασμού σε συνάρτηση με το γεγονός ότι δεν προκλήθηκαν σωματικά τραύματα την παραπονούμενη. Ωστόσο, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι ο 40χρονος πρέπει να εκτίσει 6ετή ποινή φυλάκισης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network