MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός για σήμερα και το επόμενο τριήμερο

Advertisement

Sponsored by exness

Αίθριος αρχικά και μετά αυξημένες νεφώσεις – Χαμηλές θερμοκρασίες αλλά… μέχρι εκεί – Από βδομάδα πάλι βροχές – Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Advertisement

Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κυρίως δυτικά και βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν µετά το µεσηµέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 8 στα νότια παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου ενδέχεται να σχηµατιστεί παγετός.

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας αλλά… και βροχές

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, όµως στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.

Τη ∆ευτέρα διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται µε περιόδους αυξηµένης συννεφιάς, η οποία κυρίως µετά το µεσηµέρι αναµένεται να δώσει τοπικά βροχές χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο το Σάββατο και την Κυριακή. Τη ∆ευτέρα η θερµοκρασία δεν αναµένετα να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network