MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τι ισχυρίζεται ο 55χρονος οδηγός για το θανατηφόρο με θύμα τον άτυχο Κυριάκο στο Παραλίμνι…

Advertisement

Sponsored by exness

Στην Τροχαία Αμμοχώστου κρατείται από χθες βράδυ ο 55χρονος οδηγός που ενεπλάκη στο θανατηφόρο δυστύχημα στο Παραλίμνι -Έδωσε κατάθεση στις Αρχές για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο που οδήγησε στον θάνατο τον άτυχο Κυριάκο Καβάζη από τη Σωτήρα.

Advertisement

Πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν πως ο 55χρονος στην κατάθεση του αρνήθηκε ότι ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας του άτυχου 32χρονου. Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε, δίδει κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι αναμένεται να διερευνηθούν. Εντός της ημέρας ο 55χρονος αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος.

Επίσης από τις εξετάσεις της Τροχαίας θα διαπιστωθεί και το κατά πόσον ο 32χρονος οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα.

Σημειώνεται πως μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων από την Τροχαία ο φάκελος της υπόθεσης θα οδηγηθεί στην Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες.

Τώρα σε ότι αφορά τον άτυχο 32χρονο Κυριάκο, δυστυχώς δεν πρόλαβε να ζήσει ούτε τον ερχομό του ερχομό του πρώτου του παιδιού. Τα αίτια θανάτου του θα διαφανούν από την νενομισμένη νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα επί της σορού του από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Δεν πρόλαβε να γίνει πατέρας ο άτυχος Κυριάκος…Θλίψη για τη νέα τραγωδία

Το μοιραίο σημειώθηκε γύρω στις 5:15 χθες το απόγευμα, στην οδό Σωτήρας, στο Παραλίμνι.

Συγκεκριμένα, ενώ ο άτυχος 32χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα στην οδό Σωτήρας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 55χρονος, στην αντίθετη κατεύθυνση. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 55χρονος οδηγός αυτοκινήτου, φέρεται να επιχείρησε να κινηθεί με στροφή δεξιά προς παρακείμενο υποστατικό, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να συγκρουστεί με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 32χρονος. Η μοτοσικλέτα του άτυχου Κυριάκου προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο και ο ίδιος εκσφενδονίστηκε από τη μηχανή του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε σημειώθηκαν τρία θανατηφόρα δυστυχήματα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network