MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τι ισχυρίζεται η ΟΥΝΦΙΚΥΠ για τη νέα πρόκληση των Τούρκων στην Δένεια

Advertisement

Sponsored by exness

Η παρουσία της ΟΥΝΦΙΚΥΠ απέτρεψε την ένταση στη Δένεια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αλίμ Σιντίκ – «Ο αγρότης εργαζόταν χωρίς άδεια εντός της νεκρής ζώνης»

Η παρουσία της ΟΥΝΦΙΚΥΠ απέτρεψε να υπάρξει οποιαδήποτε ένταση στην περιοχή της Δένειας, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, Αλίμ Σιντίκ.

Advertisement

Κληθείς να αναφέρει τι συνέβη σήμερα στην περιοχή της Δένειας και σχετικά με τις καταγγελίες για ενόχληση και απειλές Ε/κ αγρότη από Τούρκους στρατιώτες, ο κ. Σιντίκ ανέφερε ότι ο αγρότης εργαζόταν χωρίς άδεια εντός της νεκρής ζώνης και βόρεια της γραμμής κατάπαυσης του πυρός, «παρά το γεγονός ότι είχε προειδοποιηθεί πολλές φορές ότι έπρεπε να επιστρέψει. Η ΟΥΝΦΙΚΥΠ ήταν παρούσα και η παρουσία μας απέτρεψε οποιαδήποτε ένταση».

Υπενθυμίζεται ότι όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, μετά την εγκατάσταση νέου φυλακίου από το κατοχικό καθεστώς και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο κοινοτάρχης της Δένειας καταγγέλει πως οι Τούρκοι συνέχισαν τις προκλήσεις.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στη Cyprus Times ο κοινοτάρχης Δένειας Χριστάκης Παναγιώτου κατήγγειλε ότι το πρωί ενώ γεωργός εκτελούσε γεωργικές εργασίες αντιλήφθηκε πάνοπλους στρατιώτες να τον προσεγγίζουν.

«Όπως μας είπε έφεραν στο νέο φυλάκιο τους οι τούρκοι 3 φορτηγά με 30 περίπου στρατιώτες οι οποίοι τον απείλησαν να αποχωρήσει» είπε.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τον κοινοτάρχη, στην περιοχή βρίσκονταν και μέλη της UNFICYP τα οποία και παρότρυναν τον γεωργό να αποχωρήσει, ώστε να αποφευχθεί ένταση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal