MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον βιασμό 24χρονης στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Υπόθεση βιασμού 24χρονης διερευνά το ΤΑΕ Πάφου – Κατάγγειλε ότι νεαρός που γνώρισε σε νυχτερινό κέντρο τη βίασε – Εκδορές στην πλάτη και στους γλουτούς φέρει η 24χρονη 

Advertisement

Από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους εξετάστηκε η 24χρονη που κατήγγειλε βιασμό της από άγνωστο πρόσωπο στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ιατροδικαστική εξέταση κατέδειξε ότι η νεαρή από την Αγγλία φέρει εκδορές στην πλάτη και στους γλουτούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 24χρονη, που είναι μόνιμη κάτοικος Κύπρου, ανέφερε ότι γύρω στις 03:30 χθες, ενώ βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Κάτω Πάφο, γνώρισε άντρα ηλικίας 20 με 25 ετών.

Με βάση τον ισχυρισμό της, γύρω στις 04:45 αποχώρησαν από τη δισκοθήκη και μετέβησαν σε ανοικτό χώρο πίσω από τη δισκοθήκη, όπου ο άντρας ήρθε σε συνουσία μαζί της χωρίς τη θέληση της.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, ο ύποπτος είναι λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75 περίπου, με κοντά καστανόξανθα μαλλιά.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης θα καταβληθούν προσπάθειες για εξακρίβωση της ταυτότητας του ατόμου αυτού μέσα από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στην περιοχή.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network