MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τη δυσκολότερη μάχη δίνει η Ζέτα Αιμιλιανίδου. Οι ευχές όλης της Κύπρου τη συνοδεύουν

Advertisement

Sponsored by exness

Κρίσιμες ώρες για τη Ζέτα Αιμιλιανίδου – Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην Αθήνα αφού υπέστη ρήξη ανευρύσματος αρτηρίας, που  προκάλεσε υπαραχνοειδή αιμορραγία στον εγκέφαλο – Οι ευχές όλης της Κύπρου μαζί της

Την πιο δύσκολη μάχη της ζωής της δίνει από το βράδυ της Κυριακής η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου, με τις ευχές όλης της Κύπρου για να βγει νικήτρια να την συνοδεύουν.

Advertisement

Η Υπουργός Εργασίας, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο «Υγεία» στην Αθήνα, όπου μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας με αεροασθενοφόρο.

Υπέστη ρήξη ανευρύσματος αρτηρίας, που προκάλεσε υπαραχνοειδή αιμορραγία στον εγκέφαλο.

«Η κυρία Αιμιλιανίδου εισήχθη στην ΜΕΘ λόγω σοβαρής υπαραχνοειδούς αιμορραγίας μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου. Διενεργήθηκε εμβολισμός και αποκλεισμός του ανευρύσματος και παραμένει σε καταστολή. Η κατάσταση της θεωρείται κρίσιμη και θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες», αναφερόταν σε ανακοινωθέν που εκδόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.

Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ήταν πολύωρη. Ξεκίνησε στις 9 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι.

Η Υπουργός Εργασίας, αισθάνθηκε ότι κάτι σοβαρό συνέβαινε όταν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής άρχισε να αισθάνεται έντονους πονοκεφάλους. Μετέβη στο American Medical Center/American Heart Institute για εξετάσεις. Εκεί οι θεράποντες ιατροί μετά και τη διενέργεια αξονικού διέγνωσαν ρήξη ανευρύσματος σε αρτηρία του εγκεφάλου, που προκάλεσε αιμορραγία περιορισμένης έκτασης. Αποφασίστηκε η μεταφορά της στην Αθήνα και εν συνεχεία η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε επιδείνωση.

«Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Υπουργού Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα και της Γενικής Διευθύντριας Χριστίνας Γιαννάκη, η Ζέτα Αιμιλιανίδου μεταφέρθηκε με αεροασθενοφόρο σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στην Ελλάδα για χειρουργική επέμβαση» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Υπορυγείου Υγείας.

Όλοι στο πλευρό της

Δίπλα στην κυρία Αιμιλιανίδου βρίσκονται μέλη της οικογένειας της καθώς και ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα που τη συνόδευσε.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση, σύσσωμος ο πολιτικός και επιχειρηματικός κόσμος, καθώς και απλοί πολίτες έστελναν μηνύματα συμπαράστασης και ευχές όπως βγει νικήτρια από τη δύσκολη αυτή δοκιμασία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network