MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τι αλλάζει στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Advertisement

Sponsored by exness

Αυτοματοποίηση στο αεροδρόμιο Λάρνακας – Στόχος η ταχεία εξυπηρέτηση των επιβατών

Advertisement

Με κύριο στόχο την  ταχεία εξυπηρέτηση των επιβατών τέθηκαν σε λειτουργία  στο Αεροδρόμιο Λάρνακας  επτά ηλεκτρονικές θύρες, οι οποίες βρίσκονται στο χώρο των αναχωρήσεων και μπορούν να εξυπηρετήσουν πλήρως το επιβατικό κοινό.

 Η Hermes Airports στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας αναβάθμισης των προσφερόμενων υπηρεσιών της έχει προετοιμαστεί για την καλοκαιρινή περίοδο κατά την οποία αναμένεται ρεκόρ αφίξεων και αναχωρήσεων.

Το σύστημα των αυτόματων-ηλεκτρονικών θυρών εισόδου, επιτρέπει στο επιβατικό κοινό, με μια απλή σάρωση της τυπωμένης κάρτας επιβίβασης του boarding pass, να προχωρήσει απευθείας για έλεγχο στις αψίδες ασφαλείας, στα καταστήματα και τις πύλες αναχωρήσεων του αερολιμένα.

Το σύστημα των αυτόματων-ηλεκτρονικών θυρών, μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι και 1.800 επιβάτες ανά ώρα. Παράλληλα, έχει αναβαθμιστεί το σύστημα της υπηρεσίας «Ταχείας Επιβίβασης Express Lane» την οποία μπορούν να προσφέρουν στους επιβάτες οι αεροπορικές εταιρείες μέσω αυτοματοποιημένης διαδικασίας.

Πρώτη έχει προχωρήσει στην εφαρμογή της αυτοματοποιημένης διαδικασίας η  Aegean, κάτι που  χαιρετίζει η Hermes με ανακοίνωση της, και ενθαρρύνει όλες τις αεροπορικές εταιρείες να πράξουν το ίδιο.
Η χρήση του συστήματος αυτόματων-ηλεκτρονικών θυρών, αναμένεται να επεκταθεί σύντομα και στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network