MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τι αλλάζει στα sms από σήμερα… Οι κατηγορίες για κομμωτήριο, αισθητικό και επισκέψεις (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Από σήμερα οι κατηγορίες για το 8998 και το έντυπο μετακίνησης γίνονται από 8 σε 9 – Συνεχίζουν να μας «συντροφεύουν» τα 2 sms την ημέρα – Δείτε αναλυτικά

Η Κύπρος βρίσκεται ήδη στην 1η φάση χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων, ωστόσο το sms στο 8998 για σκοπούς μετακίνησης θα μας «συντροφεύει» και το επόμενο διάστημα.

Advertisement

Βεβαίως με διαφοροποιήσεις.

Οι πολίτες συνεχίζουν να έχουν δικαίωμα σε 2 sms την ημέρα.

Από σήμερα, προστίθεται στις επιλογές -σε έντυπο μετακίνησης και για αποστολή sms στο 8998- η Κατηγορία 9 η οποία θα αφορά επισκέψεις σε κουρεία, κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής.

Επίσης, σύμφωνα με τις αποφάσεις που λήφθηκαν από την Κυβέρνηση, προστίθεται στην Κατηγορία 5 η μετακίνηση για επίσκεψη σε οικία, νοουμένου ότι οι συναθροιζόμενοι, πέραν των μόνιμων διαμενόντων, δεν θα ξεπερνούν τα δύο άτομα.

Μία ακόμα αλλαγή είναι ότι από την Κατηγορία 6, αφαιρέθηκε η επιλογή της μετακίνησης για σκοπούς άθλησης στα μονοπάτια της φύσης του Τμήματος Δασών, αφού σύμφωνα με το εν ισχύ διάταγμα έχει απαγορευτεί η άθληση σε τέτοιου είδους τοποθεσίες.

Πέραν των πιο πάνω αλλαγών όλες οι υπόλοιπες κατηγορίες παραμένουν οι ίδιες, όπως και ο χρόνος μετακίνησης που δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 3 ώρες, ακόμα και αν πρόκειται για μετακίνηση μεταξύ επαρχιών, νοουμένου ότι αυτό γίνεται για σκοπούς που εμπίπτουν στις κατ’ εξαίρεση μετακινήσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network