MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θύμα διαδικτυακής απάτης δικηγορικό γραφείο στη Λεμεσό. Καταζητείται 28χρονος

Advertisement

Sponsored by exness

Υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού και το Γραφείο Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, στις 23 Οκτωβρίου καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη δικηγορικού γραφείου στη Λεμεσού, ότι σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, η εταιρεία του αλλά και εταιρεία που συνεργάζεται έπεσαν θύματα ηλεκτρονικής απάτης.

Advertisement

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην καταγγελία του ο ιδιοκτήτης του γραφείου, στάλθηκαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες συνολικό ποσόν 17 χιλιάδων ευρώ σε εταιρεία που είναι εγγεγραμμένη στις Σεϋχέλλες, με σκοπό να γίνει πληρωμή.

Από τις έρευνες διαπιστώθηκε πως η εγγεγραμμένη εταιρεία στις Σεϋχέλλες παρέλαβε τρία πλαστά τιμολόγια με τα ίδια στοιχεία και μέσω των οποίων ζητούσαν όπως η πληρωμή γίνει σε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς άλλης κυπριακής τράπεζας από αυτή στην οποία διατηρούσε λογαριασμό ο ιδιοκτήτης.

Μετά από εξετάσεις στο τραπεζικό ίδρυμα, διαπιστώθηκε πως δικαιούχος ενός από τους λογαριασμούς είναι 28χρονος αλλοδαπός φοιτητής ο οποίος σπουδάζει στη Λευκωσία.

Για τον ύποπτο εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και για την ώρα καταζητείται αφού δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network