MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θρήνος στα κατεχόμενα! Μητέρα και ο 5χρονος γιος της «έσβησαν» στην άσφαλτο

Advertisement

Sponsored by exness

Συγκλονισμένη είναι η τ/κ κοινότητα από τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκε μια γυναίκα με τον πεντάχρονο γιο της, ενώ τα άλλα δύο παιδιά της τραυματίστηκαν σοβαρά.

Advertisement

Το δυστύχημα βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα του τ/κ Τύπου. Η μητέρα, Γιετέρ Αβσιάρ, 30 ετών οδηγούσε στο δρόμο της Λαπήθου το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις γιοί της.

Προσπάθησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με φορτηγό του “δήμου” που οδηγούσε ο Ερκάν Ερτοπάλογλου. Όπως αναφέρεται, η σύγκρουση ήταν τόσο βίαιη που το αυτοκίνητο σχεδόν διαλύθηκε. Στις φωτογραφίες φαίνεται ότι το ενοικιαζόμενο όχημα είναι διαλυμένο στο μπροστινό μέρος και στην αριστερή πλευρά. Ο 5χρονος έχασε τη ζωή του στο ασθενοφόρο καθ` οδόν προς το νοσοκομείο, ενώ η 30χρονη μητέρα άφησε την τελευταία της πνοή αφού την μετέφεραν στο “κρατικό” νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας.

Ο 9χρονος Χουσείν και ο 10χρονος Καζίμ νοσηλεύονται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση. Στο άκουσμα της είδησης, προστίθεται, ο πατέρας της οικογένειες λιποθύμησε και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην κατεχόμενη Κερύνεια.

Να σημειωθεί ότι το θέμα των θανατηφόρων τροχαίων στα κατεχόμενα απασχολεί πολύ συχνά τον Τύπο, καθώς είναι πολύ συχνό φαινόμενο και κατά καιρούς έχουν διατυπωθεί απόψεις για την κατάσταση του οδικού δικτύου, τη χρήση αλκοόλ από τους οδηγούς, αλλά και την υπερβολική ταχύτητα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network