MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θρήνος για τον χαμογελαστό Σάββα… Καταλείπει 7χρονη κόρη

Advertisement

Sponsored by exness

Θλίψη για τη νέα τραγωδία στην άσφαλτο… Η τραγική είδηση θανάτου του 37χρονου Σάββα Βλάχου προκάλεσε θλίψη όχι μόνο στην οικογένεια του αλλά ανά το παγκύπριο για το χαμό ενός ακόμα νέου ανθρώπου, καθώς και σε όσους τον γνώριζαν που μιλούν για ένα παιδί πάντα χαμογελαστό.

Advertisement

Το θανατηφόρο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο άτυχος Σάββας, σημειώθηκε χθες το απόγευμα στον δρόμο Ανθούπολης-Κοκκινοτριμιθιάς.

Όπως δήλωσε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, «την 15ην Αυγούστου, γύρω στις 18.10 και ενώ ο Σάββας Βλάχος, 37 ετών, από τη Λευκωσία οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του στον υπεραστικό δρόμο Αγίων Τριμιθιάς – Ανθούπολης με κατεύθυνση προς την Ανθούπολη φαίνεται να εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 52χρονος».

Πρόσθεσε ότι «από το δυστύχημα τραυματίστηκαν σοβαρά και οι οδηγοί και των δύο οχημάτων και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του Σάββα Βλάχου, ενώ ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα στο δεξί χέρι και πόδι και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία».

Τα ενεχόμενα οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές και μεταφέρθηκαν στην Τροχαία Λευκωσίας για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνώνται.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας είπε ότι μετέβησαν αμέσως στη σκηνή του δυστυχήματος μέλη της Δύναμης για επιτόπιες εξετάσεις, συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων και θα γίνουν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες για τη διερεύνηση τροχαίων δυστυχημάτων.

Εξάλλου, ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι ο οδηγός της μοτοσυκλέτας φαίνεται να φορούσε το προστατευτικό του κράνος και ο έλεγχος αλκοόλης που έγινε στον οδηγό του οχήματος είχε μηδενική ένδειξη.

Ο άτυχος Σάββας, καταλείπει σύζυγο και ένα ανήλικο κοριτσάκι μόλις 7 ετών που θρηνούν το χαμό του.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal