MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θρήνος για τον αναπάντεχο χαμό της 13χρονης στη Λεμεσό. Σήμερα η νεκροτομή

Advertisement

Sponsored by exness

Στον πένθος βυθίστηκε η οικογένεια αλλά και οι φίλοι της 13χρονης μαθήτριας από τη Λεμεσό η οποία χθες το πρωί εντοπίστηκε από συγγενικό της πρόσωπο, αναίσθητη στο κρεβάτι της.

Advertisement

Ο αναπάντεχος χαμός της ατυχής 13χρονης συγκλόνισε την κοινωνία. Η ίδια και ο πατέρας της, αστυνομικός στο επάγγελμα, ήταν ιδιαίτερα αγαπητά πρόσωπα.

Σήμερα θα διενεργηθεί η  νεκροτομή επί της σορού του άτυχου κοριτσιού από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα και αναμένεται να καταδείξει τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Όπως πληροφορηθήκαμε η ανήλικη φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε λιποθυμικά επεισόδια.

Το τραγικό ξημέρωμα

Η 13χρονη δε ξύπνησε για να πάει πρώτη μέρα στο σχολείο της… Εντοπίστηκε νεκρή στο κρεβάτι της από την θεία της, η οποία ενημέρωσε αμέσως τον πατέρα της.

Όπως είχε αναφερθεί σε προηγούμενο δημοσίευμα η Cyprus Times, o πατέρας της, αστυνομικός στο επάγγελμα, προσπάθησε να της δώσει τις Πρώτες Βοήθειες και κάλεσε ασθενοφόρο. Ακολούθως, όπως πληροφορούμαστε, ξεκίνησε με σκοπό να την μεταφέρει ο ίδιος στο Νοσοκομείο Λεμεσού και στα μισά της διαδρομής συναντήθηκε με το ασθενοφόρο και παρέδωσε το παιδί στο πλήρωμα.

40 λεπτά προσπαθούσαν οι ιατροί του Γενικου Νοσοκομείο Λεμεσού να επαναφέρουν το κοριτσάκι, χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα.

Ευσυνείδητος και πάντα πιστός στο καθήκον ο πατέρας της

Ο τραγικός πατέρας της 13χρονης είναι ο αστυνομικός που στις 14 Ιουλίου κι ενώ βρισκόταν εκτός καθήκοντος κι έτρωγε σε εστιατόριο του στο Όμοδος, επενέβη κι έσωσε από πνιγμό 7χρονο κοριτσάκι. Συγκεκριμένα, άκουσε τις φωνές των γονιών και προσέτρεξε για βοήθεια. Άμεσα το μέλος της Αστυνομίας, προέβη σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες Πρώτων Βοηθειών για διάνοιξη της αεροφόρου οδού. Με την πάροδο ενός λεπτού περίπου και τις ενδεδειγμένες ενέργειες του λοχία, το παιδάκι, το οποίο όπως φαίνεται είχε υποστεί πνιγμονή (απόφραξη τραχείας) από την κατάποση φαγητού, επανέφερε τις αισθήσεις του.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal