MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θρήνος για την διπλή τραγωδία στην Πάφο…

Advertisement

Sponsored by exness

Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάφο… Δύο νεκροί στην άσφαλτο μετά από σφοδρή μετωπική σύγκρουση στην είσοδο της Πόλεως Χρυσοχούς – 42χρονη μητέρα καταλείπει σύζυγο και τέσσερα παιδιά εκ των οποίων τα τρία ανήλικα – Ακαριαίος ο θάνατος της – Λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε και ο 31χρονος που επέβαινε του δεύτερου οχήματος – Καταλείπει τρία ανήλικα παιδιά – Μόλις πριν μερικούς μήνες η γυναίκα του είχε φέρει στον κόσμο τα δίδυμα τους – Διερευνά η Τροχαία τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος

Advertisement

Ανείπωτη θλίψη από τη νέα τραγωδία που εκτιλύχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον κύριο δρόμο Πάφου-Πόλεως Χρυσοχούς. Δύο νεκροί στην άσφαλτο μετά από σφοδρή μετωπική σύγκρουση στη στροφή του δρόμου. Τα δύο αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη 20 λεπτά πριν από τις 7 το απόγευμα όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το διπλοκάμπινο όχημα του 31χρονου Γρηγόρη Ανδρέου συγκρούστηκε μετωπικά με τον σαλούν όχημα που οδηγούσε η 42χρονη Ευγενία Λουκά.

Από τη σύγκρουση -σύμφωνα με τον Ζήνωνα Ψαθίτη Υπεύθυνο της Τροχαίας Πάφου- τραυματίστηκε θανάσιμα η 42χρονη Ευγενία, ενώ ο 31χρονος Γρηγόρης διακομίσθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και στη συνέχεια εισήχθηκε στο Τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης. Ακολούθως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Γύρω στις 10 το βράδυ εξέπνευσε, ντύνοντας στα μαύρα την οικογένεια του.

Ο άτυχος Γρηγόρης, με καταγωγή από το διαμέρισμα Πόλης Χρυσοχούς και τέως κάτοικος Πάφου, καταλείπει σύζυγο και τρία ανήλικα παιδιά. Μόλις πρόσφατα  η σύζυγος του Γρηγόρη έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδάκια τους.

Η 42χρονη Ευγενία Λουκά από το Γουδί, της επαρχίας Πάφου, ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών, εκ των οποίων τα τρία ανήλικα.

Τα αίτια της πρόκλησης του τραγικού δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Πάφου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network